Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet, hogy rájön, hogy mennyit jelentek neki, ha megszakítom vele a kapcsolatot?
Figyelt kérdés
Ismerkedtem egy sráccal kezdtek jól alakulni a dolgok, aztán lefeküdtünk, ebből az egy alkalomból sok-sok alkalom lett… Az elején annyira sokat keresett és tényleg baromi jó vele minden. De kezdek rájönni, hogy csak ígéretek voltak. Viszont valamikor meg nagyon törődő tud lenni, folyton érdeklődik, kérdezget…
De belefáradtam ebbe a huza-vonába…
Vajon ha lerázom talán rájön, hogy hiányzom neki?
2022. ápr. 19. 20:19
1/6 anonim válasza:
Ha lezárod rájön, hogy lezártad.
2/6 anonim válasza:
Csak szexet akar veled, ennyit kéne felfognod. Sz-rik rá te mit akarsz.
3/6 anonim válasza:
Megint egyből a férfit hibáztatja mindenki....
Te annyira tökéletes vagy, mindent tökéletesen csináltál? Nem lehet, hogy úgy érezte kicsit túlzottan egyoldalú az érdeklődés?
4/6 anonim válasza:
szerintem még fekűdj le vele párszór és hátha észhez tér
5/6 anonim válasza:
Csak szex majd keres mást! Én még nyaralni is el vittem ide oda ezért
6/6 anonim válasza:
Csak sóhajtva megkönnyebbül és jön a következő...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!