Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 év felett már kényszeresen keresik a párjukat a nők?
A megállapodás,.gyrrek.már más kerdes.
En elhatároztam hogy csak annak fogok szülni aki magátol akarja es hozza fel témába. (Szinte egy ferfi se akar gyereket meg stb, de en kitűztem azt célnak hogy de en attol az egyetlentol fogok csak vállalni, es az az egyetlen egy lesz a magy ő is, aki magátol szóba hozza, akarja, igy en egyetlen árva szoval sem hoztam fel senkinek a gyereket mégcsak témába se.)
2022. ápr. 7. 11:29
30 felett inkább újra 20 éves lánnyá akarnak varázsolódni .. Kondi terem, új haj , gyerekes viselkedés leutánzása...
2022. ápr. 7. 12:41
#12: A nők legalább adnka magukra, kondiba járnak, ügyelnek a frizurájukra, nem lesznek tesped papik 30 felett, mint te.
Amúgy micsoda baromság, hogy 30 felett nem lehet kondiba és fodrászhoz járni, te igen ostoba :D
2022. ápr. 7. 13:00
12 a gyerek is te vagy ami viltal 30 évesen is.
Felnott ferfiak is képesek pl még legozni is.
Nem dobjuk el a korábbi énünket 30 felett. Ez nem arrol szol amit te hiszel.
30 évesen te ugyanaz a kisfiu/kislány is vagy egyben ami 7 évesen ia voltal. Az benned van.
2022. ápr. 7. 13:05
Én biztos nem. Eddig se akartam.
2022. ápr. 7. 15:08
13. Nem vagyok tespedt és a 30 at se töltöttem be, szerencsére 5-8 évet letagadhatok .
2022. ápr. 7. 17:58
Én már huszonévesen is úgy válogattam, hogy az első hónapokban kiderüljön egyezik-e a nézetünk a gyerek, házasság, pénzügyi kultúra témákban és ha nem, akkor elengedtem. Szerintem fiatalon is kellene annyi önismeret nőknek, férfiaknak egyaránt, hogy tudják mik azok a dolgok amikből nem hajlandóak engedni. Abból ha az egyik akar gyereket, a másik meg nem, csak rossz vége lehet, mindenki találja meg azt, akivel egyezik a jövőképük.
2022. ápr. 8. 14:07
Én csak a magam részéről tudok beszélni - pont, hogy nem. Nekem nem az a fontos, hogy legyen párkapcsolatom, hanem az, hogy SZÁMOMRA JÓ párkapcsolatom legyen. És inkább maradok egyedül, mint egy közepesen szar vagy annál is rosszabb viszonyban, mert megtanultam valamennyire boldognak lenni egyedül is - vannak hobbijaim, nem más emberektől teszem függővé 100%-ban a boldogságom. Nem is keresek aktívan párt - legalábbis addig nem, amíg az élet más területein picit jobban össze nem szedem magam, mert tartom azt, hogy amíg önmagad nem fogadod el egy egészséges szinten, addig más sem feltétlenül fog, a kisugárzás miatt. Ha jön egy lehetőség, akkor élek vele (de pl. volt idén egy randim, mert megtetszettem valakinek, de láttam, hogy vele nem lennék boldog, mert alig volt bennünk 1-2 irreleváns apróság közös).
2022. ápr. 12. 12:09
30 évesen már a stabilitást keresné a nők többsége. De(!!) a mai világban kötelező a toppon tartásnak , így magukhoz mérten a jó képű stabilitást nyújtó férfit keresik. Mindenkinek más a jóképű , nyilván vannak klasszikusok amelyik a nők 80% -nak be jön de azok a férfiak csak élvezik az életet.Senkinek nem mondhatod meg kit válasszon , viszont azt megmondhatod hogy ne csapja be magát és ne nyomja el az érzelmeit a barátok,barátnők,anyu-apu,haverok,ismerősök és a közösségi média által ,mert mi emberek azt hisszük az a jó csak amit más dicsér de valójában az a jó ami felett más szava nem dönthet.
2022. ápr. 12. 14:13
19-es, az a baj, hogy ez a "környezetnek választás" főleg a férfiakra igaz. Ők rejtegetik a nőt, ha a haverkák kiröhögnék őket, ők akarnak villogni. A nők többnyire pont annál jobban ragaszkodnak a férfihoz, minél inkább szidják őket. Náluk erősebb a "ketten a világ ellen" dolog sajnos.
2022. ápr. 12. 14:17
Kapcsolódó kérdések: