Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 30 év felett már kényszeresen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30 év felett már kényszeresen keresik a párjukat a nők?

Figyelt kérdés
Megakarnak állapodni, gyereket akarnak (már ha nincs 1-2 az előző kapcsolatból).

2022. ápr. 7. 07:27
1 2 3 4
 1/31 Noren1989 ***** válasza:
97%
Nem feltétlen.
2022. ápr. 7. 07:33
 2/31 anonim ***** válasza:
32%
Nem kerestem kényszeresen a páromat, kölyköt meg egyáltalán nem akarok.
2022. ápr. 7. 07:54
 3/31 anonim ***** válasza:
28%
Nem feltétlen, de erősen ketyeg a biológiai óra. Ha nincs gyereke akkor rohadt gyorsan akar. Akkor is ha az adott pasi nem a legtökéletesebb. Sokkal lejjebb kerül a léc.
2022. ápr. 7. 07:55
 4/31 anonim ***** válasza:
78%

Nem barkivel! És igen, 30 felett bekapcsol a fészekrakó vekker.

Viszont csóró luzer pasival, továbbra sem állnak le! Inkább maradnak akkor egyedül

2022. ápr. 7. 07:55
 5/31 anonim ***** válasza:
77%
#3: ha gyereket akar, megoldja. Minek ahhoz a hátára púpként egy nem megfelelő pasi!
2022. ápr. 7. 08:52
 6/31 anonim ***** válasza:
87%
Nem. Párt mindig akartam, de gyereket soha. Semmi nem lett sürgősebb 30 felett.
2022. ápr. 7. 09:29
 7/31 anonim ***** válasza:
91%
Én nem a kényszerest, inkább a tudatos szót használnám. Az egy dolog, hogy ketyeg a biológiai óra, de sokkal tudatosabban szortíroznak a nők ilyenkor már, mert tudják, hogy ez nem jött be, lapozzunk. Nincs mire várni. Értem ez alatt azt, hogy "jajj úgy szeretem, de nem akar gyereket sosem... na nembaj, majd a kedvemért megváltozik". Hát nem. Akarsz? Nem. Akkor viszlát, nem egyezik a jövőképünk.
2022. ápr. 7. 09:30
 8/31 anonim ***** válasza:
85%

Ez jogos, inkább célok mozgatják már ilyenkor a társkeresést és nem a túlidealizált vágyképek. 30 felett az ember jó eséllyel rájön, hogy mit hajlandó miért feláldozni és ennek megfelelően cselekszik.

2022. ápr. 7. 10:29
 9/31 anonim ***** válasza:
69%

En 31 leszek iden, gyereket nem akarok, igazabol parkapcsolatot sem, de van parom🤣

Ha nem lenne, szerintem elnek egy kicsit, nem feltetlenul alkalmi kapcsolatokra gondolok, inkabb tobb spontan program, nyaralas, haverokkal talalkozas, dontesek, amikben nem kell kikernem senki velemenyet, stb.

Sosem paraztam azon, hogy egyedul maradok orokre, mindig szerettem szingli lenni, csak valahogy sosem tartott tul sokaig az az allapot.

2022. ápr. 7. 10:39
 10/31 anonim ***** válasza:
76%

Én mar 14 évesen is kenyszeresen kerestem mert mindenkinek volt már baräja az osztálybol csak nekem nem.

Kb az egész gimi kor is erről szolt csak nálam hogy nem akarok lemaradni vagy kimaradni.

2022. ápr. 7. 11:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!