Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Jogosan érzem kicsit átverve...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan érzem kicsit átverve magam? "szépítette", hogy mi a munkája.

Figyelt kérdés

Ismerkedem egy ideje egy férfival. Nagyon intelligensnek tűnt és azt mondta, büszke a karrierére, IT-ban dolgozik.

Én rohadtul nem vagyok pénzéhes, szóval nem ez alapján döntöttem.

Csak aztán kiderült, hogy az "IT-s munka", amire oly büszke, igazából IT helpdesk, tehát ügyfélszolgálat szint, úgy tudom, minimálbéres munka.

Jogosan érzem magam szánalmasan átverve?

2022. márc. 31. 19:02
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
0%
Aki CFO-ként 2 milliót visz haza részvényekkel stb. együtt, az elég rosszul keres ;). Én a "tudásra" reflektáltam. Egy pénzügyes szakmai kompetencia tekintetében soha nem fog annyi tudással rendelkezni, mint egy orvos vagy egy elméleti fizikus (saját szakmáján belül természetesen). Egyébként én IT architectként br. 1.7 millió körül keresek (+ céges autó, benzinkártya, stb.) úgyhogy az a CFO 2 milliós példád nekem haloványnak tűnik. Inkább 10-15 milliónak kéne lennie a teljes juttatási csomagnak. Persze ha csak nem egy 20 fős cégről beszélünk, de ott meg nincs is értelme CFO-ról beszélni :).
2022. márc. 31. 21:40
 32/37 anonim ***** válasza:
0%
Lehet, hogy ott már járnak részvények is. A hays salary guide alapján keresnek 2-3 milliót. IT architectként nem mindenhol jár céges autó (nálunk csak menedzser szinten adnak), ez is változó lehet.
2022. márc. 31. 21:58
 33/37 anonim ***** válasza:
100%
Jaj, persze, hogy kamu! Nekem közöm nincs az IT-hez, ezeket a szavakat nem is értem, amikkel itt dobálóztok, de az emberekhez annál jobban értek. A sztori teljesen életszerűtlen. 1. A pasi, ha azt állítja "büszke a karrierére", nem IT-t mondott volna. De ez még nagyon nagy jó indulattal elképzelhető. 2. Ha viszont, ahogy én kivettem, a kérdező is azt állítja, IT területen dolgozik. Az pedig lehetetlen, hogy ne kérdezett volna rá, hogy milyen területen. Nem később derül ki véletlenül.
2022. márc. 31. 22:51
 34/37 anonim ***** válasza:
100%

Ügyfélszolgálatos vagyok egy domeineket és tárhelyeket értékesítő cégnél. Ez igenis IT terület. 250 körül viszek haza.

A volt pasim az ismerkedéskor előadta hogy pincér. Pár hét múlva kiderült hogy már nem is dolgozik ráadásul előtte is a mekiben volt kiszolgáló. Na ez hazugság... Az IT nem volt az.

2022. márc. 31. 23:07
 35/37 anonim ***** válasza:
73%

Amúgy a kérdező a kulcsszavaknál összefoglalta a lényeget 😂

2022. márc. 31. 23:13
 36/37 anonim ***** válasza:
100%
Milyen helpdesk? Honnan veszed, hogy minimálbér? Nekem is helpdesk-jellegű a munkám (többek között), 400nettót kapok, ami úgy tudom nem minimálbér...??
2022. ápr. 1. 11:32
 37/37 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként valóban, ha valaki azt mondja, IT, sokan egyből arra gondolnak, legalább 1,5-2 milliót keres. Valójában az IT-nak rengeteg területe van, és az se mindegy hol dolgozok valaki ugyanabban a pozícióban, nagy a szórás.
2022. ápr. 1. 11:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!