Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Jogosan érzem kicsit átverve...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan érzem kicsit átverve magam? "szépítette", hogy mi a munkája.

Figyelt kérdés

Ismerkedem egy ideje egy férfival. Nagyon intelligensnek tűnt és azt mondta, büszke a karrierére, IT-ban dolgozik.

Én rohadtul nem vagyok pénzéhes, szóval nem ez alapján döntöttem.

Csak aztán kiderült, hogy az "IT-s munka", amire oly büszke, igazából IT helpdesk, tehát ügyfélszolgálat szint, úgy tudom, minimálbéres munka.

Jogosan érzem magam szánalmasan átverve?

2022. márc. 31. 19:02
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
60%

#7 Úristen de ostoba vagy te ember.

Ha tényleg nem kamu, akkor közlöm veled, hogy a helpdesk is egy IT-s munka, ezt én még nem IT-s nőként is tudom, és a fizujával meg mit törődsz? Amúgy sem 200.

Azt tudom, hogy recruiternek a leghülyébbek mennek el, de te azt is alulról súrolod.

2022. márc. 31. 19:18
 12/37 FoxtrotLidérc ***** válasza:
100%
Helpdesk-esként legjobb barátom 350-400-akat keres. Úgyhogy van egy rossz hírem a számodra. Akkora kamu gyász vagy, hogy innen rádlátok. :D
2022. márc. 31. 19:19
 13/37 anonim ***** válasza:
100%

"Azt tudom, hogy recruiternek a leghülyébbek mennek "

Ezt 2 diplomával és 2 nyelvvizsgával nem veszem magamra ha nem bánod. Azért mentem erre a pályára mert szeretem csinálni. A kollégáim is mind diplomás, több nyelven folyékonyan beszélő emberek. #6 voltam

2022. márc. 31. 19:22
 14/37 anonim ***** válasza:
87%

12

Én is 400 + cafeteriát keresek úgy, hogy még csak szűk 2 év tapasztalatom van, és előtte nem nagyon dolgoztam mást, tehát mondhatni a karrierem elején járok.

2022. márc. 31. 19:22
 15/37 anonim ***** válasza:
91%
Csak egy kérdés, mint Columbo: ha nem vagy pénzéhes, akkor miért fáj neked annyira, hogy a fickó "minimálbéres" munkát végez?
2022. márc. 31. 19:23
 16/37 anonim ***** válasza:
95%
A kérdező nem nő.
2022. márc. 31. 19:24
 17/37 anonim ***** válasza:
0%

Nekem is volt hasonlo.

Megjátszotta hogy társvállalkozó ketten visznek uzletet pár millio megy gepekre, pár milliot lenyulnak, a háza még nibcs kesz, de csinalja, első randikon elhalmozott ruhákkal vitt vásárolgatni stb.

Később kezdett derengeni a lepukkant házábol igénytelenségébol a kocsijábol nekem az hogy valojában pénztelen.

Akkor jöttem rá arra hogy ezekkel a dumákkal csak bevágódni akart nálam. Igazábol én ezt csak annak tudtam be hogy valamivel legalább be akart vágódni nálam. Próbált nekem megfelelni. Próbált hódítani. Próbált elcsábítani.

Valahol értékelem is hogy próbálkozott és értékesnek tartott akinek szeretett volna megfelelni ha tehetné.

2022. márc. 31. 19:27
 18/37 anonim ***** válasza:
38%

Szóval en valahogy nem átverésnek éltem meg, hanem annak hogy próbálna tenni értem próbálna egy jobb pasi lenni előttem, akitol megkaphatok pl ruhákat.

Valahol ezt egy kedves gesztusnak tartottam inkább megha kam is. De tudom hogy megtenné ha tehetné hogy költ rám szép házba visz és sikeres ferfiként lenne mellette.

2022. márc. 31. 19:30
 19/37 anonim ***** válasza:
85%

"Megjátszotta hogy társvállalkozó ketten visznek uzletet pár millio megy gepekre, pár milliot lenyulnak, a háza még nibcs kesz, de csinalja, első randikon elhalmozott ruhákkal vitt vásárolgatni stb."

Hát nem tudom, de én - mint lenézett helpdesk agent - azonnal felszívódtam volna a pasas elől, amint elhangzik azonos szövegkörnyezetben a "társvállalkozó" és a "pár milliót lenyúlnak".

Nem tudom, minek kellett idekeverni ezt a tipikus igénytelen, Balkán illatú sztorit.

2022. márc. 31. 19:39
 20/37 anonim ***** válasza:
45%
Nekem az lenne rossz, hogy hazudott. Aztán lehet olyanban hazudik, hogy anyuka jön egy napra, és elfelejti mondani, hogy beköltözik.
2022. márc. 31. 20:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!