Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan érzem kicsit átverve magam? "szépítette", hogy mi a munkája.
Ismerkedem egy ideje egy férfival. Nagyon intelligensnek tűnt és azt mondta, büszke a karrierére, IT-ban dolgozik.
Én rohadtul nem vagyok pénzéhes, szóval nem ez alapján döntöttem.
Csak aztán kiderült, hogy az "IT-s munka", amire oly büszke, igazából IT helpdesk, tehát ügyfélszolgálat szint, úgy tudom, minimálbéres munka.
Jogosan érzem magam szánalmasan átverve?
Szánalmas vagy. :D Mit szépített, hazudott? IT-ban dolgozik, ez is IT.
Én is ilyen pozícióban dolgozom. Diplomám és felsőfokú nyelvtudásom van. Ez egy laza, de átlagkeresetnél SOKKAL jobban fizető munka, pláne pár éves tapasztalattal. Szóval még tájékozatlan is vagy.
Akkor az én munkáltatóm a jóisten felett áll. :)
5-ös voltam.
#5: de te biztos nem is ködösítes a munkáddal kapcsolatban.
Kérdező, csak egy tanács, egy fejlesztőtől,devopsostól sem hallottam még soha, hogy 'IT-ban dolgozom'
Egy fejlesztő
Nem tudom babám.Nem érzem a határozott átverést a történetben. Személy szerint tőlem cleanermenedzser is lehet vagy takarító, titkárnő vagy projektaszisztens. Huszadrangu kérdés a kapcsolataimban és nem is különösebben érdekel. A keresete főleg nem. Csak informativ dolog számomra, hogy mivel tölti el a 8 óráját.
Ha tudunk beszélgetni és egymásra hangolódni és megvannak azok a jellembeli tulajdonságai, amik fontosak, Ezek számítanak.
50F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!