Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Online miért csak ázsiai és afrikai nőktől kapok likeokat?
Az európai fehér nő igényei magasabbak?
Vagy nem is érdekli őket a párkeresés mert a pinájuk mutogatásából élnek?
30
Hát, egy olyan ferfiba biztosan nem tudnék beleszeretnk, aki tárgyiasitja a nőket, majd fel van háborodva, hogy nem kezdenek vele a nők! Felmutatni nem tudsz semmit, (sem fogyasztható személyiséget, sem egzisztenciát) de a fullos nő az kéne! 👏👏👏
Tipikus csóró, lúzer férfi vagy!
32
Nekem szép a belsőm de neked?
31
Tudtommal két ember között történik és nem a pénztárca és ember között. De lehet tudatlan vagyok
Te figyelj már kérdező! Összejönnél túlsulyos nővel?
Nem? Akkor felszínes vagy! Nem szép a belsőd!
35
Én nem vagyok túlsúlyos. Nálam a túlsúly igénytelenség. De egy csúnya arcú nem túlsúlyos nővel simán. Passzolnánk is, még ha a smink miatt többre is tartja magát mint én
37
Mh....akkor ki is a felszínes?
37
Van aki szerint meg az igénytelen, hogy egy férfi 30 évesen az anyjával él.
Nehogymár te mondd meg, hogy kinek milyen preferenciái legyenek.
39
Jó de én nem passzolok belsőre egy olyan nővel akinek az evés a preferenciája. Nekem meg az egészség. Mi ezen olyan bonyolult. Ez belső és prioritások kérdése
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!