Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Online miért csak ázsiai és afrikai nőktől kapok likeokat?
Az európai fehér nő igényei magasabbak?
Vagy nem is érdekli őket a párkeresés mert a pinájuk mutogatásából élnek?
20
Néhány afrikai/ázsiai csajjal (?) match-elt a tinderen, és most ő Mr. Wolrdwide. :D
22
Hát a kiéheztetett pasik?
Recept: elvenni a pinát tőlük és megchargeolni olyasmiért ami valamikor nem is olyan távoli múltban még ingyen volt.
Gondolom, az Onlyfansre gondol.
Aminek kb 1 millió tartalomgyártója van.
Ha mind az 1 millió nő, és mindegyik ebből él meg, akkor is csak a nők 0.013%-a él ebből.
De ez az a pali, akit számokkal nem lehet meggyőzni. Meg semmi mással sem.
24
Pro tipp: kezdj el emberként tekinteni a nőkre, és ne egyetlen szervükkel azonosítsd őket.
Tudoood, ne legyél feLsZíNes. XD
24
Tehát csak egyetlen magamutogató oldalt ismersz.
Nem is tudom mire a világháló ha nem tudják használn…
23
Mi az, hogy ingyen????? A nő soha nem jart ingyen! Valamit fel kellett mutatni, ha nőt akartál! Te mit tudsz felmutatni?
29
Azt hittem szerelmen alapulnak a kapcsolatok. Azt hittem a nők szerelmet akarnak.
Vagy ők annyira jól tudják kontrollálni kibe szeretnek bele? Tehát ha ennyit keres akkor beleszeretek, ha csak annyit akkor meg nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!