Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Magyarországon élő fekete férfiak tényleg el vannak szállva maguktól?
Figyelt kérdés
Vagy vannak azért köztük "normálisak" is? Olyanok, akiknek nincs az egójuk az egekben? És a többség tényleg a nagy mellűeket és fenekűeket részesíti előnyben?2021. aug. 11. 00:11
1/7 anonim válasza:
Láttál egyáltalán közelről színes bőrű embert? Beszélni biztos nem volt lehetőséged..
3/7 anonim válasza:
Hát, ha ezek a fekete férfiak tényleg ilyenek, akkor még a végén kénytelen leszel megelégedni egy fehér bőrű magyarral.
5/7 anonim válasza:
Hiába műsoroltok, sok nő ismerősöm panaszkodik erre.
Másrészt nem csodálom, hogy az ego az egekben.
Régen jártam le a Deák térre, ha oda lejött egy néger, hiába full idióta és igénytelen volt, szinte biztos hogy nővel ment haza.
6/7 anonim válasza:
En beszéltem párral. Alázatosak félènkek, ki is akadtam mert ugy neznek ki mint egy 2 métesre edzett izmos kosaras es neki áll nekem hüppögni, mert alig mer kerdezni es óvatos meg cuki.
Es nem is direkt. Olyan alázatos kutya habitusúak.
7/7 anonim válasza:
*méteres
*meg alig mer kérdezni, óvatos cuki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!