Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők Magyarországon miért szeretik jobban a barna és fekete hajat, mint a szőkét a férfiakon?
Nekem is fekete a hajam, a szemeim barnák, nyáron szeretek napozni, hideg időben meg edzegetek nyárra és ez sok lánynak/nőnek tetszik.
De szerintem a lényeg, és ezt nem hülyeség megfogadni: legyél igényes, adj a megjelenésedre, ne legyél szakadt, ápold magad, legyen tiszta és szép cipőd, mert a legtöbb nő azt nézi meg először, ne rágd a körmöd, hanem vágd le, retek ne legyen alatta, a hajad mindig legyen rendesen megnyírva/igazítva, ne évente 2x járj fodrászhoz, mindennap legalább 1x fürödj és 2x moss fogat, ne menj 2x egymást követő nap sehova ugyan abban a ruhában.
Mozogj, sportolj rendszeresen, legyen egy jó megjelenésed és tartásod. Ruhát venni meg ne évente 1x menj, amikor már szakadtra hordtad a ruháid, hanem legfeljebb 3 havonta.
Magadat meg hozzád hasonló emberekkel vedd körbe, ne igénytelen emberekkel. Ha ezek megvannak, utána tök mindegy hogy milyen a hajad szerintem, bár legyen egyedies, de legalábbis ne kövesse a tömeghajat, pl az ecsethajra gondolok vagy mi van most mindenkinek.
Bocs, nem úgy értettem hogy én nem tetszem a nőknek vagy hogy aki szőke férfi az nem tetszik egyáltalán. 2 méter magas, jóképűnek mondott, hosszúkás szőke hajú, sportos srác vagyok. Nagyon sok szép lánynak tetszem.
De a kérdés nem rinyálás, vagy ilyesmi. Egyszerűen csak azt veszem észre, hogy a sötétebb hajú, sokszor borostás/szőrös arcú férfiak még jobban tetszenek a magyar nőknek. És az érdekel ez miért. Miközben angol nyelvű blogokon olyanokat olvasok, hogy Brazíliában (ahol a nők sötét bőrűek és sötét hajúak) széttépik a szőke férfiakat.
A miért érdekel egyszerűen.
Azért, mert arrafelé ez számít egzotikusnak. Megnézed, kevés ázsiai vagy dél-amerikai embert látsz természetes szőke hajjal és kék szemekkel, fehér bőrrel. Ez ott ritkaságszámba megy, különleges, így nyilván kapósabb is lesz.
Itt a sötét haj a menőbb, Petőfi is mindig a szőke hajú lányokról írt, gondolom ez itt a megszokott férfiakban is. Sok lehetőségünk volt az északiakkal keveredni, itt gyakoribbak a világos pigmentációjú emberek. A sötét hajú, borostás férfiak meg feltételezem azért annyira kapósak, mert hála a filmeknek, ennek van egy kis rosszfiús vonala, ami a legtöbb lánynak megmozgatja a fantáziáját. Plusz esetleg emlékeztethetnek a déli macsókra, akik híresen jók a nőknél. Vagy csak az adott férfiak alapból vonzóbbak, azért egy borosta elég sokat tud dobni egy sötét hajú, jó képű férfiemberen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!