Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők Magyarországon miért szeretik jobban a barna és fekete hajat, mint a szőkét a férfiakon?
Nekem is a barna haj,barna szem tetszik,valahol olvastam, hogy ez kedvességet,melegséget és megbízhatóságot sugároz. És van benne valami!(viszont a napbarnított,kreolos bőr már nem tetszik)
Egy hideg kékszem számomra nem kedves :) Se a zöld. Természetesen tudok példát is mondani arra, hogy szőke hajú,kékszemű srác mennyire tetszett,még fiatal koromban.
Nyilván keleten azért szeretik jobban (már ha így van, kétlem), mert ott az a ritka és a különleges, illetve azért, mert európa-centrikus szépségideál van mindenütt, és gyakorlatilag mindenki arra szocializálódott, hogy a nyugati, európai vonásokat tartsa szépnek.
Én nem gondolnám, hogy itthon annyira lényegesen megoszlana a dolog, hogy ki szereti a szőkét, ki a barnát, és azt is kétlem, hogy valaki a "nem megfelelő" hajszín miatt utasítana el bárkit is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!