Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Online miért csak ázsiai és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Online miért csak ázsiai és afrikai nőktől kapok likeokat?

Figyelt kérdés

Az európai fehér nő igényei magasabbak?

Vagy nem is érdekli őket a párkeresés mert a pinájuk mutogatásából élnek?

2022. márc. 29. 12:52
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:

A harmadik világbeli nők elvárásai valószínűleg azért kisebbek, mert:

1. Bizonyos afrikai/ázsiai országokban alapvetően roppant alacsony az életszínvonal.

2. Ezekben az országokban jellemzően gyerekcipőben jár az emancipáció, a nők hátránnyal indulnak a munkaerőpiacon, nehezebben tartják el magukat.

--> Egy európai szemmel közepesen rossz egzisztenciájú és közepesen rossz személyiségű férfi is főnyereménynek számíthat.

Ehhez képest a 21-30 éves nőismerőseim, barátnőim és jómagam egy vagy két felsőoktatásban szerzett diplomával, esetleg valami jól fizető szakmával (légiutaskísérő, masszőr stb) stabil, önálló egzisztenciával, kiterjedt szociális hálóval mégis miért elégednénk meg egy random (a kérdésedből ítélve meglehetősen szexista) férfival?

Egy jól kereső, diplomás nőnek nem elég, hogy valakinek farka van, és (ahogy az első válaszoló mondta), folyik nála a melegvíz. De tudod mit? Lehet, már egy Aldi pénztásornak is simán lehetősége van rá, hogy szelektáljon a férfiak közt, hiszen egyedül is meg tud élni.

Emellett ma nyugaton egyáltalán nem számít cikinek, ha egy nő 30 évesen nincs férjnél, ezért simán megengedheti magának, hogy a megfelelő társra vár.

2022. márc. 29. 14:02
 12/49 anonim ***** válasza:
Amiért én afrikai, amerikai, stb. békefenntartó katonáktól, akik némi csetelés után átmeneti anyagi nehézségekbe kerülnek, amin csak én tudnék segíteni némi utalással :D (direkt megvártam kíváncsiságból, mikor jutnak el odáig) :D
2022. márc. 29. 14:10
 13/49 A kérdező kommentje:

11

“2. Ezekben az országokban jellemzően gyerekcipőben jár az emancipáció, a nők hátránnyal indulnak a munkaerőpiacon, nehezebben tartják el magukat.

Lehet ilyen is van. De többség a képei alapján nem tűnik nélkülözőnek. Nyilván lehet, hogy ki szeretnék próbálni magukat Európában .

De akkor mi van a már itt élő, dolgozó és tanuló afrikaiakkal, ázsiaiakkal?

“stabil, önálló egzisztenciával, kiterjedt szociális hálóval mégis miért elégednénk meg egy random (a kérdésedből ítélve meglehetősen szexista) férfival?“

Most úgy teszel mintha úgy általában az, hogy szexista kizáró ok lenne. :) Nem, a kizáró ok az európai fehér nők esetében a külső, anyagi helyzet, munkahely, baráti kör stb. Igen, jóval felszínesebbek vagytok mint az Európán kívüli nők, ezt remélem te is tudod. És nem kell feltétlen szegény, harmadik világbeli országra gondolni, például gazdagabb ázsiai vagy dél-amerikai nőkhöz képest is. De Dél-Afrika Köztársasághoz képest is amely ország azért nem szegényebb mint Magyarország, sőt, és beszéltem ottani nőkkel.

“Emellett ma nyugaton egyáltalán nem számít cikinek, ha egy nő 30 évesen nincs férjnél, ezért simán megengedheti magának, hogy a megfelelő társra vár.“

Igen, nekem is feltűnt ez, hogy kivár a nők egy nagy része ugyanarra a néhány jó parti férfira, csak mivel nem tudják, hogy a gazdag és jóképű pasik aránya elég alacsony ezért vibrivel vagy más csajokkal osztozkodva múlik el fiatalságuk.

2022. márc. 29. 14:38
 14/49 anonim ***** válasza:
Te ugyanaz a pasi vagy, aki a "Párválasztás természetes szelekció?" kérdést kiírta nemrég? Ugyanaz az ostoba, nőgyűlölő retorika...
2022. márc. 29. 14:45
 15/49 A kérdező kommentje:

14

Nem.

De mi ebben az ostobaság. Én csak írom le amit látok, tapasztalok.

Az európai fehér nő felszínesebb mint más nők.

2022. márc. 29. 14:56
 16/49 anonim ***** válasza:

"De akkor mi van a már itt élő, dolgozó és tanuló afrikaiakkal, ázsiaiakkal?"

Mi lenne velük? Ha sok magyar él/dolgozik/tanul nyugaton az azt jelenti, hogy Magyarország = Luxemburg?

"Igen, jóval felszínesebbek vagytok mint az Európán kívüli nők, ezt remélem te is tudod."

Ezt csak néhány elszállt agyú Gyakoristól hallottam eddig, szóval nem, nem tudom.

"De Dél-Afrika Köztársasághoz képest is amely ország azért nem szegényebb mint Magyarország."

Magyarország egy főre jutó GDP-je: 16 470 (USD)

Dél-Afrikai Köztársaság egy főre jutó GDP-je: 5 978 (USD)

Magyarország átlagkereset: 8 613 (USD)

Magyarország mediánkereset: 7 684 (USD)

Dél-Afrikai Köztársaság átlagkereset: 4 081 (USD)

Dél-Afrikai Köztrásaság mediánkereset: 1 624 (USD)

Ezek a számok önmagukban is elég meggyőzőek, de egy dologra mégis rávilágítanék, mert nem biztos, hogy egyértelmű. Az átlag- és a mediánkereset közti majdnem háromszoros különbség a hatalmas társadalmi különbségeket jelenti, ami általában nem a jóléti társadalmak sajátja.

Szóval ha nem ennyire nem értesz a közgazdaságtanhoz, vagy ennyire nem érdekel (egyik sem probléma), akkor ne tégy védhetetlen kijelentéseket.

"...sőt, és beszéltem ottani nőkkel."

És? Ez mit bizonyít?

2022. márc. 29. 15:12
 17/49 anonim ***** válasza:
10 éve dolgozok ázsiai nőkkel, akik nem itt születtek, felnőttként jöttek ide. Hát aki itt is maradt és megházasodott valahogy a legtöbbször olyan szerencsés volt, hogy gazdag pasiba szeretett bele 😏 Micsoda mázli, biztos mivel kevésbé felszínesek ugye, ha csóró lenne a 30 évvel öregebb férjük is őket választották volna.
2022. márc. 29. 15:16
 18/49 anonim ***** válasza:
#17: Igen, az Ázsiai nők sokkal jobban nézik a leendő férj anyagi helyzetét. A kultúrájukból fakad.
2022. márc. 29. 15:33
 19/49 anonim ***** válasza:
Én ezt értem. Csak itt úgy vannak beállítva, hogy nem felszínesek. Holott a pénz alapján választanak párt.
2022. márc. 29. 15:37
 20/49 anonim ***** válasza:

"Az európai fehér nő felszínesebb mint más nők."

Igen? Hány országban, földrészen éltél eddig? :D

2022. márc. 29. 15:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!