Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Online miért csak ázsiai és afrikai nőktől kapok likeokat?
Az európai fehér nő igényei magasabbak?
Vagy nem is érdekli őket a párkeresés mert a pinájuk mutogatásából élnek?
Igen, nos, egy afrikai nőnek elég, ha van nálad vezetékes víz!
Én ennél többet várok! Pl. legyél megbizhato, ne legyel kretén, (kérdesből mondjuk tisztán latszik, hkgy az vagy) minimum keress annyit, mint én, legyen lakásod, autód...
1
És neked is van lakásod és autód?
Azt megkérdezhetem, hogy mindegy az autó? Tehát egy Zsiguli is megteszi vagy kell egy Passat minimum?
A lakással kapcsolatban dettó, elég egy garzon vagy 4 szobás kertvárosi ház?
2
Nem jelöltem be, anélkül is látom. De nem mind él ott, van aki már Európában él, dolgozik és tanul.
"Vagy nem is érdekli őket a párkeresés mert a pinájuk mutogatásából élnek?"
Keversz az édesanyáddal.
Megint csak a szokásosat tudom mondani: Megnézném, hogy hányan mernétek ezt a szemembe nézve mondani élőben nekem, vagy más random nőknek. Szánalmas, ahogy abuzáljátok az internetet.
3
Igen, van! Mindegyik
Középkategoriás aitó! Átlag lakás
6
Ha nem vettem volna észre a fiatal nők egy jó része neten él magamutogatásból.
Csak kíváncsi voltam az ilyeneknek kell kapcsolat vagy sem mert azért elég közel áll a prostitúcióhoz. Most nyilván nem azt mondom, hogy a nők fele prosti, de azért elgondolkodtató a helyzet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!