Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nem kaptam Tinderen 3 napig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem kaptam Tinderen 3 napig matchet, aztán elegem lett és feltöltöttem egy netes fotót egy Chadről, az alábbiról, és úgysem kaptam matchet 24 óra leforgása alatt? Hogy lehet matchet kapni egyáltalán?

Figyelt kérdés

Megjegyzem Angliában.

[link]

2022. márc. 27. 09:59
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
22%

Nem tudom, mire gondolsz. Halott no?

37F incel

2022. márc. 27. 17:38
 42/44 Noren1989 ***** válasza:
100%
Tudod, aki miatt 2010-12van a fejedben.
2022. márc. 27. 18:02
 43/44 anonim ***** válasza:
100%

"De rákeresnek minden egyes helyes pasi fotóra a nők?"

Nézd, lehet, már mások is feltöltötték, és több pasit láttak ezzel a fotóval.

Másrészt lehet, hogy a pasi jóképű, de kib.szott igénytelen a fotón a környezet. Mint valami lepukkant munkásszálló. És bocs, de ezek a magamutogató, félmeztelen pasikat kerülik a nők. Olcsó hímribiknek tűnnek, akik csak dugni akarnak.

2022. márc. 27. 21:13
 44/44 anonim ***** válasza:
30%

En mar akkor is itt incelkedtem :)

37F incel

2022. márc. 28. 01:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!