Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nem kaptam Tinderen 3 napig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem kaptam Tinderen 3 napig matchet, aztán elegem lett és feltöltöttem egy netes fotót egy Chadről, az alábbiról, és úgysem kaptam matchet 24 óra leforgása alatt? Hogy lehet matchet kapni egyáltalán?

Figyelt kérdés

Megjegyzem Angliában.

[link]

2022. márc. 27. 09:59
1 2 3 4 5
 21/44 A kérdező kommentje:

20

Nem tudom, máshol lehet igen, de Angliába nagyon harsányak, iszákosak. Biztos egy angolnak könnyű megfektetni őket mert elég laza erkölcsűnek tűnnek, viszont külföldiként amolyan mission impossible. Igazából titkon abban reménykedem, hogy találok egy másik magányos külföldi lányt, akár lengyelt, görögöt, spanyolt, olaszt, brazilt, japánt, vagy más ázsiait. Szegényebb országbéli ázsiaiakkal azért vigyázni kell, mert nagy részük nyilván állapolgárságra hajt.

2022. márc. 27. 11:13
 22/44 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván levették, hogy kamu a kép.

Amúgy ha nem az lenne, sem húznak jobbra. Pedig nagyon is az esetek a pasi. De igénytelen, koszos tükör előtt fotózza magát félmeztelenül. Azért ez társkeresős képnek elég gyenge.

2022. márc. 27. 11:15
 23/44 A kérdező kommentje:

22

Persze, mert a nők minden helyes pasi képét reverse image search-el lecsekkolják :D

2022. márc. 27. 11:21
 24/44 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon rágörcsölsz a témára, túl konkrét tervet szősz. Kezdj el konditerembe járni, ott is akadnak szép hölgyek stb.

Netes társkeresésnél pedig ne ilyesmi képeket használj, a félmeztelen képek nagyon azt sugallják, hogy csak egyéjszakásat keresel amire sok nőnek nincs igénye.

2022. márc. 27. 11:27
 25/44 A kérdező kommentje:

24

Tinder egyébként is az egyéjszakásokról szól nem?

Sok nő bikiniben van fent ott.

Járok konditerembe de még nem találtam jó edzéstervet arcra ami be is válik.

2022. márc. 27. 11:28
 26/44 anonim ***** válasza:
100%
Én voltam Angliában. Nagyon is lehet ismerkedni, még a csapatokba verődött (?) csajokkal is.
2022. márc. 27. 11:55
 27/44 anonim ***** válasza:
43%
#25: kérlek szépen, beírod a keresőbe, hogy facial exercise, a videótalálatokra kattintasz, és voilá!
2022. márc. 27. 11:59
 28/44 A kérdező kommentje:

26

Jó de ahhoz nem árt ha angolszászos tipik jó képed van. Vannak germán felmenőid?

2022. márc. 27. 12:11
 29/44 A kérdező kommentje:

27

És a facial exercise mit old meg? :D

2022. márc. 27. 12:12
 30/44 anonim ***** válasza:
58%
#29: írd be, hogy facial exercise for men, és megtudod.
2022. márc. 27. 12:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!