Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem kaptam Tinderen 3 napig matchet, aztán elegem lett és feltöltöttem egy netes fotót egy Chadről, az alábbiról, és úgysem kaptam matchet 24 óra leforgása alatt? Hogy lehet matchet kapni egyáltalán?
average man photo
ezt írod be és már nézegetheted is őket
8
A szabadban legalábbis itt Angliában nem lehet ismerkedni. Szórakozóhelyen a nők csapatba vannak verődve és végig vegzál egy másik, túlalkoholizált túlagresszív hímekből álló csoport. Ritka söpredék itt a nép, de gondoltam neten hátha találsz úgymond normális lányt.
4
Nők terén valamiért az vagyok. Nincs sok sikerem. Pedig szeretem őket.
Mire mész a kamu képekkel? Ha találkoztok, úgyis leesik neki, hogy nem te vagy a képeken… kezdj el edzeni, normálisan kajálni, rendszeresen fodrászhoz menni, bőr ápolás stb.
Keress hobbikat, szakköröket, ahol vannak nők. A jelenlegi barátnőmet pl az egyetemen ismertem meg, fröccs estén. Utolsó pillanatban mentem el, úgy volt el sem megyek. Hát mennyire megérte..
17
Legalább tudnék kicsit beszélgetni online.
Plusz le akartam tesztelni, hogy én vagyok annyira ronda? Mindekit belikeoltam egyébként, meg sem néztem a profil. Egyébként ingyenesen tolom, de úgy tudom a matcheket láthatod így is
"itt Angliában nem lehet ismerkedni"
Nem azt mantrázzátok mindig, hogy csak a magyar nőkkel nem lehet? Bezzeg nyugatabbra nyitottak és kedvesek a nők? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!