Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tinderen másnak is az az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tinderen másnak is az az érzése, hogy minden nő fotómodell?

Figyelt kérdés
2022. márc. 23. 19:42
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2022. márc. 23. 19:46
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az utcán is az az érzésem, kiköpött Torrente vagyok, gondolod mekkora esélyem van a nőknél...
2022. márc. 23. 19:46
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Nincs ilyen érzésem, elég vegyes a felhozatal. Ha nagy kategóriában nézzük akkor külső profil alapján 5 féle lányt szoktam tinderen látni.

1.kép nélküli/több emberes kép/nem látszik belőle semmi ⬅

2.látszani látszik, de nem néz ki túl jól ⬅

3.látványos filterek,modell külső imitálása,de láthatóan köze sincs hozzá ⬅ (ez idáig mind off)

4.átlagos,természetes lányok(ilyenből van a legtöbb,őket húzom leginkább jobbra) ➡

5.valóban modell kinézetűek (itt a bemutatkozó szöveg dönt,h mennyire látszanak felszínesnek, mert nem mindegyik az, még ha ezt is feltételeznéd első ránézésre) ➡⬅

2022. márc. 23. 20:07
 4/7 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem említeni, hogy Angliában élek. Akkor csak itt tűnik úgy? Filtereznek ezerrel az itteni nők?
2022. márc. 23. 20:32
 5/7 anonim válasza:
33%

Nem, több kategória van.

1. "Nem vok itt köves instán!"-típus. Ők általában a fotómodell kinézetű macák, akik csak követőket gyűjtenek.

2. "Igazi férfit akarok!"-nők. Hurkás derekú, lenőtt hajú háztartásbeliek, akik arról álmodoznak, hogy itt majd szembe jön velük a José Armando.

3. Alter csajok. Ők alternatívak, de nagyon. Lila a hajuk, libafoszöld a rúzsuk, és legalább egy képen fröccsel a kezükben rázzák a frizurájukat egy 30y- vagy Quimby-koncerten. Lila haj/libafoszöld rúzs nélkül totál jellegtelenek, észre se vennéd őket.

4. "Aki csak a szeméről tölt fel fotót"-csajok. Ők a kövérek.

2022. márc. 23. 21:32
 6/7 A kérdező kommentje:
Hát akkor tényleg totális időveszteség Tinderre regizni...
2022. márc. 23. 21:54
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem
2022. márc. 24. 07:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!