Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy a kelleténél sokkal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy a kelleténél sokkal érzelmesebbre sikerült randit hogyan lehet helyre hozni?

Figyelt kérdés

Szóval ez a 9. randink volt igazából (tudom kínos számolni, de ilyen vagyok😅). Elhívott magához, főzött vacsorát, bár ha nem segítek be akkor a kajának annyi, de aranyos volt, jobban le akart nyűgözni mint amennyire ért a főzéshez… de nagyon jól elvoltunk. Vacsora közben beszélgettünk, mindenfélékről, végül a filmeknél kötöttünk ki, majd azon belül a klisés lánykéréseknél. És ekkor én hülye megkérdeztem hogy “miért, te hogy csinálnád?” Vagy valami ilyesmit. Azt mondta hogy lenne eljegyzési ebéd a családdal, először az apától kérné el a lányt, aztán letérdelne. Na itt nálam nagyjából azonnal rövidzárlat lett😅 én esküszöm hogy baromira igyekeztem nem elsírni magam, de csak apu járt a fejemben. Hanyadik randin illik elhunyt szülőkről mesélni? Sajnos nem néztem utána az etikettnek ezen a téren. Szóval igen, elsírtam magam, de úgy igazán csúnyán ahogy az ember csak egyedül mer sírni… megrohantak az érzelmek. Mikor kicsit magamhoz tértem, kimentem a mosdóba és lemostam a sminkem romjait, mikor vissza mentem teával várt, annyira aranyos volt. Meséltem neki apuról (arról nem hogy pontosan mi történt, az még nem menne, ezt neki is mondtam). Szóval még beszélgettünk 2 órát és nagyon rendes volt, nem is tudom ezt mivel érdemeltem ki😅. Azóta nem nagyon beszéltünk, csak reggel megkérdezte üzenetben hogy jól vagyok-e. Írtam neki hogy most ma egy picit egyedül leszek, és összeszedem magam, valamint megköszöntem a megértését.

Ezek után mégis hogyan tovább, a következő randin, vagy ha felhív mit mondjak? A temetés óta nem sírtam más előtt, nem is akartam…😕 köszönöm a válaszokat. 21N

2022. márc. 25. 20:59
 1/7 anonim ***** válasza:
95%
Következő randin azzal indítanék, hogy bocsánatot kérnék a múltkori miatt és megköszönném a támogatását. Majd menne minden úgy, ahogyan eddig. Ezeket az érzelmeket nem lehet befolyásolni, történt amit történt, most már menni kell tovább
2022. márc. 25. 21:11
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
de ez most miért lenne baj? ha fáj apukád halála, az nem hiszem, hogy egy figyelmes fiúnál negatív dolog lenne. én csak megköszönném, hogy tapintatos volt és menne tovább minden
2022. márc. 25. 21:16
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Ebben mi a ciki? Fáj a hiánya, ez a lehető legtermészetesebb, főleg hogy ilyen fiatalon vesztetted el, és ha jol értelmezem nem rég. Ha nem igy hatna rád az lenne a gáz.

Az etikettet meg felejtsd el, főleg ilyen esetekre, nem könyv szerint kell randizni.

2022. márc. 25. 22:02
 4/7 anonim ***** válasza:
92%

Szerintem sem történt semmi baj. Tökre kedves tőle, hogy ikyen figyelmes volt. Köszönd meg neki ezt majd még mindenképp.

Kitartást kívánok neked a gyászban!🤗

2022. márc. 25. 22:21
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy a többiek is írták, ez nem gáz. Ne aggód túl! Megköszönöd neki, hogy tapintatos volt, megöleled és ennyi.
2022. márc. 25. 22:27
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Ja, és randiztok tovább ezerrel. :)
2022. márc. 25. 22:27
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Őszinte részvétem! :(

Én nem kérnék bocsánatot, érzések miatt soha nem kérek! Viszont megemlíteném neki, hogy nagyon jól esett a megértése/vigasztalása

2022. márc. 26. 10:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!