Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, melyik tipusú pasi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, melyik tipusú pasi jön be? Kisugárzásó, vagy érzelmesebb?

Figyelt kérdés

tehát van két pasi fajta:

az egyik jó képű, jó kisugárzása van, rögtön megnyeri magának a nőt. Csók közben lent "tapiz", majd kicsit "tesz" rátok, nem feltétlenül olyan komolynak fog fel egy kapcsolatot, ahogy gondoltátok.

A másik ugyan nem feltétlenül néz ki olyan jól, tehát elsőre nem feltétlenül ugrik ki a szívetek a helyéről érte. Mégis, ráérősen, "lassú víz partot mos elven" kapjátok tőle az apró bókokat, dicséreteket, őszinte szavakat. Majd elétek áll egy vörös rózsával.

Melyik jön be, leginkább hosszútávon? Aki már kezdett az 1.-vel, megbánta már, hogy nem a 2.-at választotta?

2013. szept. 10. 22:59
1 2 3
 1/21 A kérdező kommentje:
még annyi, hogy be szoktatok dőlni az 1.-nek?
2013. szept. 10. 23:01
 2/21 anonim ***** válasza:
Én a második kategória vagyok, és érdekelnek a válaszok. :)
 3/21 anonim ***** válasza:
Az első teljesen kizárt. A második viszont ne bókokkal hódítson meg, hanem adja önmagát, aztán vagy lesz valami, vagy nem.
 4/21 anonim ***** válasza:
A vőlegényemnek kizárólag a jó természete miatt adtam az elején esélyt, aztán beleszerettem, és ezzel párhuzamosan már az ideálom is lett. De nem bókolgatott meg nemhalmozott el sablon ajándékokkal, csak kedves volt, és jókat beszélgettünk.
2013. szept. 10. 23:03
 5/21 anonim ***** válasza:
2 :)
2013. szept. 10. 23:04
 6/21 A kérdező kommentje:
jó, igen. Nem egy nyálgép a 2. de őszintén adja magát
2013. szept. 10. 23:07
 7/21 anonim ***** válasza:
A második, de mindjárt jön valaki aki megmondja, hogy ne higgy senkinek, aki nem az elsőt mondja, mert minden nőnek ők jönnek be, csak maguknak sem merik bevallani.
2013. szept. 10. 23:08
 8/21 anonim ***** válasza:
Az első nyer. Miután sokan megalázták őket akkor a második. Erre utaltak felettem.
2013. szept. 10. 23:10
 9/21 A kérdező kommentje:
sajnos nem egy ilyet láttam, hogy bedőlt az 1.-nek, és 1 hét után vége is lett.
2013. szept. 10. 23:10
 10/21 anonim ***** válasza:
60%
Pedig hiába magyaráztok itt "nők/lányok". A 2. az nem kell egyiknek sem,ne essetek bele a csapdába.Pontosan a 2. kategóriába tartozom,és még csak érdeklődést sem mutatnak felém.Ne áltassuk már itt az embereket,az 1. kategória kell a csajoknak,és nem is kell messzire menni,a legjobb példa rá a valóság.Kimész oda,és lám meglátod na akkor hogy is van ez?! :)
2013. szept. 10. 23:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!