Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért csinálja ezt mi lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezt mi lehet az oka?

Figyelt kérdés

randizgatok egy pasival,eddig 3 randi volt,de mindegyiknél a megbeszélt idő helyett késett kb egy órát és mindig az volt a kifogása,hogy jött egy haver,meg még be kellett ugrania a városba egy benzinkútra

a legutóbbi randink (ami 1 órára volt megbeszélve) jött a haverja(amúgy 50km a távolság köztünk ami kb 40 perc)

és ő 1 óra előtt hívott pár percel,hogy késni fog a haver miatt,amikor viszont már úton kellett volna hogy legyen

és ezt játszotta minden randink előtt

2013. szept. 7. 14:12
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Sztem költözz a haverjához, mert oda mindig pontosan érkezik...
2013. szept. 7. 14:15
 2/10 anonim ***** válasza:
egy másik nő,vagy férfi.ki tuja a mai világban.
2013. szept. 7. 14:15
 3/10 Christiano Ronaldo ***** válasza:

Csak húzni akarja az agyadat, ne foglalkozz vele.

Egyszerűbb csak legyinteni és ha legközelebb azt mondja hogy 3ra jön, akkor elkönyvelni hogy majd valamikor fél öt fele oda is ér...

Am mindenki ezt csinálja akinek kocsija van, szeretik magukat fontosnak érezni.

2013. szept. 7. 14:16
 4/10 anonim ***** válasza:

Én a helyedbe biztos visszavágnék neki... legközelebbi randit a más fél órás késése után öt perccel hamarabb lemondanám, hogy bocsika mégse jó... aztán többet nem keresném, és nem fogadnám az érdeklődését.

Elfogadható a késés, de nem ilyen mértékben és nem mindig!

2013. szept. 7. 14:20
 5/10 anonim ***** válasza:
2013. szept. 7. 15:52
 6/10 anonim ***** válasza:
Nem értem, ha már 2x késett a randíról, akkor hogyan volt 3.?! Tudod, akiből hülyét lehet csinálni, abből hülyét kell csinálni.
2013. szept. 7. 16:16
 7/10 A kérdező kommentje:
és megváltozhat?
2013. szept. 8. 14:17
 8/10 anonim ***** válasza:
Ugyan mitől és minek változna meg mond? Nem vagy túl érdekes számára,de gondolja addig fenntartja a látszatot hátha hanyatt tud vágni...fontos meg pláne nem vagy és nem is leszel....gondolj bele fordított helyzetben:randizol egy fiuval,de nem nagyon érdekel.unaloműzésnek tán jó...jókat nevetsz a barátnőddel amíg egy-másfél órákat várakoztatod....amíg a másik fél be nem int addig jó játék...legyen már tartásod,legalább egy minimális!
2013. szept. 8. 15:18
 9/10 anonim ***** válasza:
én már megmondtam volna neki: Fel is út , le is út ...
2013. szept. 8. 22:16
 10/10 anonim ***** válasza:
Én a benzinkútra tippelnék... biztos a benzin szaga teszi tönkre az időérzékét... Szóval nem a barát a hibás. ;)
2013. szept. 8. 22:19

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!