Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, melyik tipusú pasi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, melyik tipusú pasi jön be? Kisugárzásó, vagy érzelmesebb?

Figyelt kérdés

tehát van két pasi fajta:

az egyik jó képű, jó kisugárzása van, rögtön megnyeri magának a nőt. Csók közben lent "tapiz", majd kicsit "tesz" rátok, nem feltétlenül olyan komolynak fog fel egy kapcsolatot, ahogy gondoltátok.

A másik ugyan nem feltétlenül néz ki olyan jól, tehát elsőre nem feltétlenül ugrik ki a szívetek a helyéről érte. Mégis, ráérősen, "lassú víz partot mos elven" kapjátok tőle az apró bókokat, dicséreteket, őszinte szavakat. Majd elétek áll egy vörös rózsával.

Melyik jön be, leginkább hosszútávon? Aki már kezdett az 1.-vel, megbánta már, hogy nem a 2.-at választotta?

2013. szept. 10. 22:59
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
26-30 körül már neked is terem babér ketteske!
2013. szept. 10. 23:15
 12/21 anonim ***** válasza:

nekem semelyik sem

a kettő közötti lenne a jó

:)

2013. szept. 10. 23:20
 13/21 A kérdező kommentje:
és ha a 2. tehát nem jön be elsőre, attól még igy megnyerő lehet az 1.-vel szemben?
2013. szept. 10. 23:22
 14/21 anonim ***** válasza:
#10 De ne mondd, hogy egyetlen egy olyan példát sem láttál, ahol a második típusú fiúnak volt barátnője. Tényleg népszerűbbek úgy általában az első típusúak, de ha nem is a legtöbb lánynak, azért vannak akiknek a második típusúak tetszenek. (És tök komolyan, nem azért mert hogy jobban hangzik azt mondani.)
2013. szept. 10. 23:24
 15/21 anonim ***** válasza:
Inkább az 1. Nekem fontosabb hogy ne legyen unalmas egy pasi.
2013. szept. 10. 23:28
 16/21 anonim ***** válasza:
Nekem fontos a kulso, tehat ha a 2.hoz hozzatartozik, hogy nem vonzo, akkor nincs eselye, lehet akarmilyen rendes es kitarto. A szerencses kimbinacio 1. megjelenese es 2. tulajdonsagai.
2013. szept. 10. 23:41
 17/21 anonim ***** válasza:
De az remélhetőleg mindenkinek átjött, hogy a kérdező nem azt írta, hogy okádék a második külsőre, csak ELSŐRE nem a külsejétől dobsz egy hátast...Én legalábbis így értelmeztem, és ehhez mérten válaszoltam.
2013. szept. 11. 00:02
 18/21 anonim ***** válasza:
2
2013. szept. 11. 10:25
 19/21 anonim ***** válasza:
Őszintén? Egyik sem.
2013. szept. 11. 15:23
 20/21 anonim ***** válasza:

Nekem fontos, hogy a pasi megfogjon külsőre is, hogy

vonzódjak hozzá. Itt leginkább az arc számít, legalábbis nálam. Így 1. Viszont belső tulajdonságokban a 2.

2013. szept. 11. 15:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!