Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem érdekeltem, akkor miért viselkedett így?
Megismerkedtem egy sráccal. Jókat beszélgettünk, sokszor azt vettem észre hogy bámult, érdeklődő volt, testbeszéd könyvek alapján (:D) is azt hittem érdeklem, bejelölt ismerősnek közösségi oldalakon, sokat poénkodott nekem.
Írtam neki egy üzenetet, hogy boldog szülinapot hogy van (lassan 1 hete volt) elolvasta de nem válaszolt.
Miért pattintott most le? Most így sejtheti, hogy tetszik nekem?

figyelj ne félj lehet h tényleg csak kifelejtett ne aggódj próbáld vele még valahogy a kapcsolatot tartani. Velem is volt ilyen és megoldódott... próbálkozz hátha van remény hiszen a remény hal meg utoljára :)
16/F
Nálad hogy oldódott meg? :)Mit csináltál?
Mondjuk én ezek után már nem igazán akarom őt keresni, már így is kellemetlen, hogy írtam neki és annyira sem érdekeltem, hogy válaszoljon :S

1. Lehet, hogy srác nem olvasta azokat a könyveket :)
2. Amúgy meg meg hívd fel és kérdezd meg mi van vele.
Egyszerűbb, mint hogy mi itt megpróbáljuk kitalálni, úgyse látunk bele a fiú fejébe.

Hát, ha már nem tudtok találkozni többet, az más. Ez így már szerintem kissé parttalan dolog.
Én pl tartósan olyasvalakivel tudnék elképzelni levelezést, akivel bizonyos területeken közös az érdeklődésünk és van miről beszélni. Egy élőben indult barátság levélben már nem lesz ugyan az. Ezek a levelezések előbb-utóbb kihűlnek, ha nincs kifejezett céljuk, témájuk akkor tartalmukat, értelmüket vesztik.

sztem csak játszott, tetszettél neki, de azóta már 3 lányon tuljutott és téged már nem is ismerne fel
ez van, ilyenek a pasik!
3 p-betűs dolog:
pi.csa
pia
pénz
minden pasi e 3 szóból áll!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!