Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Talalkozunk es a kocsiban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Talalkozunk es a kocsiban uluk a sotetben ahol nincs senki, az ilyen ferfiak semmi mast nem akarnak csak szexelni?

Figyelt kérdés

Nem akarnak kolteni vagy ez nekik igy jo? Es mi lesz kesobb?

Egy meki menu 1000ft-ba kerul....még ennyire sem kepesek az ilyen ferfiak?

2022. márc. 21. 23:34
1 2 3 4 5 6
 11/51 anonim ***** válasza:
100%

4

Igen persze, a nagy szegénységben egy autót fent tud tartani, de egy mcmenü már komoly összeg és az éhínségbe sodorja xd na hagyjuk már.

2022. márc. 22. 06:01
 12/51 anonim ***** válasza:
0%
Vagy nem működnek a féklámpák.😵
2022. márc. 22. 06:36
 13/51 anonim ***** válasza:
8%
Most az a baj, hogy nem kaptal a mekibol kajat? :D
2022. márc. 22. 06:39
 14/51 BohócKolbász ***** válasza:
0%

A gyertyafényes vacsora nem garancia arról hogy bejössz neki. Vagy neked ő. Tapasztalatból tudom. Meg nost na. Sosem értettem miért nyíg egy nő az alkalmi szex miatt. Fájna ott lent? Vagy esetleg szájára venne a környék? Jaj ugyan! Dugsz egyet, és lehiggadsz. Csak halkan jegyzem meg, hogy csak szexet a kevésbé előnyös külsejű férfiak is igényelhetnek. Nyilván a nők csak egy kisportolt, jóképű, stb-vel. Aki nem olyan az hazudik a nőnek hogy p.nához juthasson hosszú idő után. Talán ezt is végig kéne gondolniuk a nőknek.

Hjaj mennyi lóvém lenne ha visszakaphatnám az elcseszett randikba beleölt pénzt.

Sőt az lenne a legjobb ha ez lenne. Ha nem tetszik egymásnak a két fél, akkor amennyit beleöltek a randiba azt visszaadja neki a másik. Így nullára kijön anyagilag.

2022. márc. 22. 06:48
 15/51 anonim ***** válasza:
79%

Pfuuu az olcsójánosok gyűjtőhelye ez a kérdés :D

Kérdező:jól tetted, hogy offoltad.

Amúgy igen, ha semmire nincs pénze, ne akarjon csajozni, pláne szexelni.

Ezzel az erővel bármelyik nő bármilyen alja alaknak odadobhatná magát.

Ha szexelni akarsz? Ott a prosti. Kifizeted barátom, aztán mehet a szex ès más semmi.

Tipikus, hogy az itteni férfinak nevezett véglènyeg hördülnek fel egy ilyen kérdésen, miközben a normális férfiak magukat szégyellik a kérdező randipartnere helyett is.

Én mikor ismerkedtem, mindig kikérdeztem, hogy mi a program, hogy tervezi, mit csinálunk, és ha nem tetszett vagy úgy éreztem, nulla ft-tal akarja megúszni, elhajtottam.

2022. márc. 22. 07:21
 16/51 anonim ***** válasza:
68%

Én egyszer elvittem a barátnőmet a menzára és próbáltam rábírni, hogy egyen a főzelékből is ne csak a sütit nézze.

Nem tetszett neki ezért ignorált. Párszor próbáltam még keresni de ghostingolt. Én ettem a főzelékből nagyon finom volt.

2022. márc. 22. 08:08
 17/51 anonim ***** válasza:
100%
Be sem ültem volna a kocsiba
2022. márc. 22. 08:31
 18/51 anonim ***** válasza:
0%
Számomra nem egészen érthető, hogy rád is mozdult, vagy csak ültetek az autóban? Másik nézőpont, én pl jól érezném magam, ha csak kocsikáznánk egyet, aztán ülnénk a sötét autóban, zenét hallgatnánk, és beszélgetnénk. Tudom, hogy trollkérdés, de a kérdésed alapján még azt sem sikerült eldöntenem, hogy szándékosan írtad el az ekit, vagy véletlen volt.
2022. márc. 22. 09:58
 19/51 anonim ***** válasza:
16%
Na a #15 tipikus aranyásó
2022. márc. 22. 10:24
 20/51 anonim ***** válasza:
39%

Csak szexet akar szerintem.

Ha nem kajálós első randi is lehet sétálni, beülni egy üdítőt meginni, bármi.

Sötétben ülni az autóban szerintem egyértelmű.

2022. márc. 22. 10:24
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!