Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányként kezdeményezhetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányként kezdeményezhetek dolgokat a randin?

Figyelt kérdés
22 éves vagyok, egy sráccal egy huzamosabb ideje beszélünk,talalkoztam már vele elég sokat. Tudja, hogy nagyon szimpatikus nekem és ő is visszonozza, de puszin arcra és ölelésen kívül csak gyakran megérint különböző képenn ahogy én is őt pl megfogom vmiert a kezét, karját, vállát, hátát stb. Lányként kezdeményezhetnem pl a kézfogást vagy a belekarolást, illetve csókot?

2022. márc. 19. 23:09
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
83%
Amennyi töketlen srác van manapság, nos jobb ha már magát az első randit is a nő kezdeményezi.
2022. márc. 20. 00:33
 12/18 Dzsoki ***** válasza:
72%
Igen,ma már a nő is kezdeményezhet. Egyébként ez mindig is így volt,de a nők addig ügyeskedtek,hogy úgy tűnjön,minta mi kezdeményeztünk volna!
2022. márc. 20. 00:39
 13/18 anonim ***** válasza:
77%
#10 és még csodálkozol hogy egy nő sem maradt melletted huzamosabb ideig XD Röhej vagy
2022. márc. 20. 05:33
 14/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat. Hát nyilván nem szerettem volna lerohanni ezért sem csináltam eddig :D, hát a csókot sem nyilván itt egyből azon a talin gondoltam ahol egyáltalán először normalisan huzamos ideig fognam a kezét... Csak ki tudja , később is ilyen félénk e lesz. Egyébként én sem vagyok a topon a témában, sosem volt barátom, csak próbálkozásaim voltak kapcsolatok összehozására egy kevés sráccal😅, azok a srácok meg nyomultak maguktól...és amilyen szépen nyomultak nekem, másokra is mint később kiderült😅😂...

Szóval nem tudom egyszerűen, hogy kezeljem a srácot, hogy ne riadjon el,gondolom ő is lehet így van velem. Én vártam/ várom, hogy ő csináljon valamit de csak azt látom, hogy atakarna ölelni aztán elveszi a kezét, állandóan hezitál. Gondolkodtam hogy csak barátilag e kellek vagy nem kellek e ,de inkább annak tűnik hogy kellek, mintsem hogy nem. Főleg konkrétan megmondta, hogy tetszem neki,az igaz hogy előbb én mondtam... mert úgy voltam vele, hogy szavakat azért mondhatok hamarabb 😄. És hát bátrabb lett azóta , még jobban és többet közelebb jön a személyes terembe de mégsem mer semmit csinálni.

2022. márc. 20. 10:03
 15/18 anonim ***** válasza:

Félénk szegény, ez egyértelmű.

De ha látja te is ugyanazt akarod amit ő akkor tuti bátrabb lesz

2022. márc. 20. 10:17
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Mi az ödszefüggés a nemed és a kezdeményezés közt?

Az egyik a tested egyik tulajdonsága, a másik a személyiséged és a helyzet része.

2022. márc. 20. 10:29
 17/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat:D
2022. márc. 20. 13:38
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Elvelig ebben az országban egyenjogúság van:)
2022. márc. 20. 23:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!