Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányként kezdeményezhetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányként kezdeményezhetek dolgokat a randin?

Figyelt kérdés
22 éves vagyok, egy sráccal egy huzamosabb ideje beszélünk,talalkoztam már vele elég sokat. Tudja, hogy nagyon szimpatikus nekem és ő is visszonozza, de puszin arcra és ölelésen kívül csak gyakran megérint különböző képenn ahogy én is őt pl megfogom vmiert a kezét, karját, vállát, hátát stb. Lányként kezdeményezhetnem pl a kézfogást vagy a belekarolást, illetve csókot?

2022. márc. 19. 23:09
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
85%
Igen, kezdeményezhetsz. De arra készülj, hogy valószínűleg más dolgokban is elég félénk lesz.
2022. márc. 19. 23:11
 2/18 anonim ***** válasza:
78%
Simán.
2022. márc. 19. 23:11
 3/18 anonim ***** válasza:
0%

Nem. Utálom, ha egy nő kezdeményez.

Keress modern, nőies pasikat, nekik bejön ha te vagy a pasi.

2022. márc. 19. 23:13
 4/18 A kérdező kommentje:
Hát igen, észre vettem 😅. Ahogy haladunk az is szinte csak miattam van. Ő kezdeményezte az ismerkedést ,de néha nagyon félénk... Akkor tehát simán csinálhatom, és nem lesz nyomulas, köszönöm szépen
2022. márc. 19. 23:15
 5/18 A kérdező kommentje:
3# hát nem jön be nekik 😅😂 volt egy ,"nőm" hát az nem akart semmit se csinálni de az sem tetszett hogy én csinálok valamit
2022. márc. 19. 23:16
 6/18 anonim ***** válasza:
75%
#3: és mondd csak, neked amúgy van barátnőd?
2022. márc. 19. 23:18
 7/18 anonim ***** válasza:
5%

Most nincs, de ez mit változtat?

Szinte az összes csajom ami volt, magam szedtem össze.

Ez a férfias, nálam ne kezdeményezzen egy nő sem, mert élből elutasítom.

A nők kezdeményezése a modern, 21. századai feminin-nőies pasik vágya. Ők bizonyára szívesen veszik, ha a nők smárolják le őket pl.

Én nem alázom magam meg. Inkább vagyok egyedül. Vagy én szedek fel egy csajt, vagy nem kell senki. Én az eredeti férfi mentalitást képviselem.

2022. márc. 19. 23:22
 8/18 anonim ***** válasza:
66%

Uh de kemény vagy 7-es... "megalázó" ha nő tesz lépést, az igen xd

Eddig minden lánynál én kezdeményeztem, de legutóbb volt egy randim, ahol direkt csak közelítettem, de sosem lőttem kapura. Annyira növekedett a feszültség, valahogy édesebb volt így. Mint amikor a macska játszik az egérrel. Persze nem gonoszságból, az ilyenekre fogunk majd jobban visszaemlékezni, hogy mennyire nőtt és nőtt a feszültség, hogy a végén már a lány tette meg a maradék 20% utat a csókért. Annyira édes volt, ahogy pironkodott, sokkal jobban csillogtak a szemei.

Amondó vagyok kedves kérdező, hogy persze, lazán karolj belé, érintsd továbbra is a vállát, karját. Ha ebből nem vágja, hogy pozitív számodra, akkor 1. vagy nem veszi a jelzést, ami tapasztalatlanságot / rád nem hangoltságot jelez, 2. lehet csak barátilag áll hozzád.

Csókot akkor, ha amúgy tényleg közel vagytok egymáshoz, akkor kicsit közelíthetsz te is. De előtte figyeld meg, hogy a puszikra hogy reagál.

Annyiban igaza van a 7-esnek, hogy jobb lenne ha ő teszi meg, ha még ezeken felül se kezdeményez a srác, akkor valami nem stimmel.

2022. márc. 20. 00:00
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

Nyugodtan kezdeményezhetsz, ez teljesen rendben van :)

A reakciójából úgyis látod majd, hogy tetszik e neki amit csinálsz és ez alapján majd talán ő is bátrabb lesz.

Mondjuk a csókkal én várnék picit, azt talán nem kezdeményezném. Viszont a kézfogás, belekarolás tök oké

2022. márc. 20. 00:01
 10/18 anonim ***** válasza:
0%

"Uh de kemény vagy 7-es... "megalázó" ha nő tesz lépést, az igen xd"

Persze, hogy az, hiszen ez is a nemi szerepek felcserélődéséhez vezet. A feminizmus megrontotta a társadalmat, és nőies pasikat termelt ki.

Nem csodálkoznék, ha 50 év múlva az lenne, hogy kigyúrt, tetkós, kopasz nők futtatnak vékony, kisminkelt pasikat.

2022. márc. 20. 00:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!