Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányként kezdeményezhetek?
Szerintem ebben a szituációban neked kell kezdeményezned.
Mivel én se merek nyitni egy lány felé leírom a saját tapasztalataim alapján szerintem miért nem mer kezdeményezni ez a fiú.
Vannak olyan fiúk akik nem néznek ki rosszul és rengeteg pozitív emberi tulajdonsággal rendelkeznek. Amikor abba a korba érnek hogy el kell kezdeni ismerkedni a lányokkal akkor még ezek a srácok is pont úgy viselkednek mint a többi srác. Csak nagyon fontos az hogy az embernek az első 1-2 ilyen próbálkozás hogyan jön össze. Ha sikertelen, akkor vannak akik könnyen túllépnek ezen és tovább próbálkoznak, és vannak akikben elkezd kialakulni egy kis gátlás. Azoknál a férfiaknál akiknél az első 1-2 kudarc kialakít egy ilyen kicsi gátlást azoknál a következő pár ismerkedési kísérlet sorsdöntő. Lehet hogy 3.-4.-5. alakalommal még mer nyitni egy lány felé de ha nincs szerencséje és megint elutasítást kap akkor elkezd felépíteni szépen lassan egy falat maga köré. Még próbálkozik de minden egyes elutasításnál egyre nő a gátlása. És mivel szerintem ez a gátlás ad egy negatív kisugárzást az embernek ezért kialakul egy ördögi kör. Vannak olyan férfiak akik olyan falat képesek maguk köré építeni így, amit ők már belülről nem képesek lerombolni. Ők ilyenkor már csak abban bízhatnak hogy jön egy lány aki segít nekik ezt lerombolni. De ilyenkor már ehhez az kell hogy maximálisan a lány nyisson a fiú felé. Én úgy gondolom nagyon kevés az olyan fiú aki eleve gátlásosan születik a félénk fiúk nagy részében az általam leírt sorozatos kudarc kell ahhoz hogy kialakuljon a gátlás. És még annyit fűznék hozzá ehhez a témához hogy szerintem ha az ilyen srácok találkoznak egy olyan lánnyal aki segít a falat lerombolni, akkor utána jó részük megint normális hétköznapi srác lesz és visszatér az önbizalma, mer kezdeményezni majd a lányok felé.
A kérdés kiírójának pedig lenne egy jó tanácsom. Szerintem segíts lerombolni a fiúnak a falat mert az ilyen emberek nagyon meg tudják ezt hálálni. Ha egy komoly hosszútávú kapcsolatra vágysz ahol a partneredtől hűséget, kedvességet, figyelmességet(és még rengeteg pozitív dolgot írhatnék ide) vársz el akkor mindenképpen megéri segíteni kiszabadítani a fiút az önmaga börtönéből.
És hogy hogyan tehetnéd ezt meg szerintem ülj le vele beszélgetni és először is mond el neki hogy te látod rajta a gátlásosságot. Esetleg beszélgessél vele arról hogy miért van ez hogy ilyen visszahúzódó. Aztán mond el neki hogy szimpátiát érzel felé, és ami a legfontosabb beszélgessél vele arról hogy téged nem zavar az hogy ő ilyen kis félénk.
Remél hasznos volt a válaszom!
Üdv:egy börtönbe zárt fiú!
Köszönöm szépen a választ. Én is hozzáfűznék annyit, hogy a lányok is gátlásossá válhatnak a sok elutasítástól. Pl legutóbb én nyitottam egy fiú felé, de annak csak arra kellettem, hogy párszor lefeküdjön velem. Aztán utána jött még 2 srác, akik elutasítottak. Most már ha randizok valakivel, már automatikusan félek bármit is érezni iránta, mert amint érezni kezdek, a pasi elküld a francba. Szóval lehet, hogy félénk a srác, de ezek a bizonyos gátlások bennem is kialakultak.
De talán kezd megoldódni a helyzet, mert az előbb beszéltünk facebookon és határozottan bókolt. Szóval ha bátorítom kicsit, akkor talán megoldja ügyesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!