Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Soha nem lesz barátom ha lányként nem merek kezdeményezni?
Nagyon sok fiú barátom van, mint haver jól elvagyok velük, de én kezdeményezni nem merek. De amiatt hogy nagydarab vagyok meg magas is (lányokhoz képest - 175 cm) nem sok pasinak jövök be. De honnan tudjam hogy tetszek e neki? Egyszer egy srác nagyon nézett, rendszeresen odajött beszélni a buszon, haveromnak mondta hogy milyen szimpi vagyok és mikor meg rászántam magam és megkérdeztem, hogy elmegyünk e egyszer kettesben dumálni, koktélozni, azt mondta, hogy ő most nem akar komoly kapcsolatot. igaz nem is jött össze más lánnyal sem.
Így honnan tudjam, hogy bejövök e vagy csúnyának tart azért néz, vagy hogy akar e barátnőt vagy sem?
az arcod milyen? Szerintem az lényegesebb, mint az alakod...
hány éves vagy? :)
Az arcomat nem érzem szörnyűnek, meg olyanokat mondtak már, hogy bájos, meg angyali, meg volt régen egy srác aki udvarolt ő mondta mindig, hogy nagyon huncut a szemem.
Meg van most is egy fiú akit nagyon szeretnénk, megy a szemezgetés, egy helyre járunk bulizni, néha szinte zavarban vagyok úgy végig mér de mégsem jön oda, nekem meg vannak a baráti körében volt osztálytársak és vér cikinek érezném ha odamennék és lepasszolna.
20 vagyok egyébként. Összességében nem érzem magam elfogadhatatlanul gázosnak. Nem vagyok csontkollekció, de azért a magasságom, csontozatom (és szélességem) is megvan hozzá. Tehát nem is folyok szét. Persze azért nekem is vannak hibáim mert pl. a hasam zavar, de az ellen meg próbálok tenni. Kb. ennyit rólam.
Szóval tippet tudtok adni, hogy pasizhatnék? Képet nem töltök!
Ja és társkeresőt neten próbáltam, 95% megdugni akarja csak az embert, de én komolyat szeretnék.
Meg nem olyan könnyű erkölcsre vall ha én megyek oda a sráchoz, hogy nem tudok várni, meg ilyenek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!