Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány aktív like-otok van a tinderen?
"de akkor sem független tőlük, hiszen attól, hogy ő élőben ismerkedik, a másik fél még jó eséllyel teszi ezt a neten is"
Ezért van az, hogy manapság már élőben sincs értelme jóképű férfiakon kívül másoknak szép nőket leszólítani, mert "legrosszabb" esetben a csaj megkapja online, ami jár neki.
Azért fura, hogy ezt pont te mondod. Látod a saját számaidat. A szándékaiad nem mondtad így én se tudom, de biztos vagyok benne a végén te döntötted el mit akarsz a másiktól. Nők valóban használják ego boostra, de ha befut egy jó biztos lehetsz benne nem rázzák le :). Magukat akarják beárazni ezért van, hogy akiket maguknál alacsonyabban levőknek gondolják match után egyből dobják, mert sérti őket, hogy egy ilyen alacsony szintű matchelni mert velük.
Ne is, mondtam a te számaid teljesen normális női számok, nem állt szándékomban semmi rosszat mondani. Amúgy képzelheted egy huszonéves lány milyen számokat tud hozni (akkor is ha ronda). 1 nagyságrenddel nagyobbak a like/match rate-jei a tiednél. Nem azért, mert neked kevesebb esélyed lenne bármiben is, egyszerűen Tindert több fiatal használja így nyilván náluk számok is mások, de százalékosan teljesen rendben vagy te is.
"Ez az aránytalanság csak akkor jöhet létre, ha sokkal több férfi van tinderen, mint nő."
Mert ez így is van, Tinder 75%-a férfiakból áll.
De persze, haverjaim is viszik/vitték haza sorban a nőket szórakozóhelyről (pont ugyanolyan könnyen, mint Tinderről). De online is megy, miért ne menne. Nők sokkal nagyobb halmazt tudnak lefedni. Butaság lenne nem kihasználni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!