Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány aktív like-otok van a tinderen?
Én unalmamban tesztelgettem is a Tindert...
Van egy régi barátom ő jóképű srác , van persze nála is jobb, de azért elég jóképű. Megkértem, had tegyem fel a képét.
Míg nekem több mint 1 év alatt 6 like lett, addig az övével heti szinten 4-5 like.
Feltettem egy nem kikent nem plázacica, egy természetes szépségű lányról is képet, napi 100+ like-om volt, és nem volt egy fiatal Jessica Alba vagy Megan fox
az 42 éves nőként egy nagyon erősen jó arány. Biztos , hogy nem nézhetsz ki sz**ärul.
A számaid teljesen normális női számok (ettől még lehetsz szép/ronda/akármi). Más országokban is hasonlóak a tapasztalatok. Nők rendkívül válogatósak mégis sok a match. Átlag alatti férfiak esetén meg 0 vagy szerencse alapján esetleg 1-1 match lesz, bár ahogy látod sokszor az is véletlen és azonnali törléssel jár.
Az a fura, hogy nők meg vannak győződve róla, hogy a férfiak végigkúrják a fél világot Tinderen ők meg a kis szentek, akiknek alig csöppen valami, közben a valóság a szöges ellentéte ennek :), vagyis hogy pontos legyek a nagyon jóképű férfiak privilégiuma ez (barátaim között sok ilyen van, úgyhogy jómagam is látom ezt).
Nem, ez azért van, mert a nők jelentős része ugyanazokkal a (jóképű) férfiakkal matchel. Ezért mondtam korábban, hogy a felsőkategóriás férfiak viszik el a nők jelentős részét (gondolom ezen nincs semmi meglepő). Rondáknak 0 match van (saját magam tapasztalata). Átlagos vagy inkább picit afelettieknek meg elvétve 1-1.
"szerintem tök átlagos férfiak. Akiknek egy része nem is ír rám."
Igen, nők úgy gondolják nekik a külső nem számít és tök átlagosakkal matchelnek :). Azért nem ír rád, mert megteheti, van neki sok találata. Jóképű fasziknak nők is szoktak írni ezért nem fárasztja magát minden faszi azzal, hogy mindenkinek ír.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!