Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hetek óta nem beszéltünk de a városába utazok. Szóljak
neki?
Figyelt kérdés
Van egy fiú, akivel a munkahelyemen találkoztunk személyesen egy alkalommal. Jól elbeszélgettünk és be is jelölt Facebookon. Onnantól kezdve 1 hónapon át minden nap cseteltünk. Hamar kiderült hogy odáig vagyunk egymásért. Egész napokat cseteltünk, hajnalokig. Mindenről is beszéltünk. Többször felmerült a találkozás gondolata, általában ő írta, milyen jó lenne ha ott lennék és el is hívott a városába találkozni, de 4 órányira lakik, így egyelőre nem tudtuk összehozni a talit. Most teljesen véletlenül úgy alakult, hogy a városába kell utaznom munka ügyben. A probléma csak az, hogy pár hete összevesztünk és azóta nem beszélünk. Most hezitalok hogy írjak -e neki hogy osszefuthatunk ha van kedve. Őszintén, minden nap sokat gondolok rá, és tudom hogy ő is így van velem - legalábbis mikor beszéltünk, így volt:D tudom, hogy már érzelmeket táplált irántam, es konkrétan már az odakoltoztetesemet is feldobta többször témaként tök komolyan. Kb már velem tervezett, de én is nagyon éreztem az összhangot már személyes talalkozaskor is. Szoval hiába nem beszéltünk hetek óta egy szót sem, én nem tudtam elengedni, és mikor kiderült hogy oda utazom, rögtön felcsillant a szemem miatta. Azt hiszem, bánnám ha nem kérdezném meg. De gáz sem szeretnék lenni, hogy úgy kérdezek rá hogy már rég nem is beszélünk és lehet ő már egy másik lányt fűzöget.. mit gondoltok?
2022. márc. 16. 18:57
1/8 anonim válasza:
Nem szabad így beleélni magad egy netes beszélgetésbe, ebben kell még fejlődnöd, de gondolom fiatal vagy. A neten nem minden az, aminek látszik.
2022. márc. 16. 19:05
2/8 A kérdező kommentje:
Tudom, szimplán netes beszélgetes alapján nem is alakult volna ki, de első találkozásnál mikor beszélgettünk már akkor megfogott. És én is őt, mert kutakodott hogy megtaláljon utána Facebookon:D
2022. márc. 16. 19:13
3/8 anonim válasza:
Jó, de az csak egy találkozás, még nem ismerhetted meg. Utána neten meg azt írt, amit szerettél volna hallani. Sokan, ezért tűnnek el a netes beszélgetések után, mert kiderülne a valóság és jobb eltűnni ilyenkor.
2022. márc. 16. 19:15
4/8 anonim válasza:
Szerintem írj neki, vesztenivalód nincs. Ha mégsem jön össze, legalább nem maradnak kérdőjelek.
2022. márc. 16. 19:41
5/8 anonim válasza:
Ő hívott el annó, gondolom a te költségedre, ami azért nem valami gavallér dolog. Sokat nem akart "beletenni" ebbe a találkozásba. (ha fontos lettél volna neki már rég elment volna hozzád).
Ilyenkor érdemes feltenni azt a kérdést, hogy mit is szeretnél, illetve van-e értelme tartani a kapcsolatot, ekkora távolság mellett úgy, hogy elvárta volna te utazgass hozzá. A veled tervezett meg kb röhej.. Ne legyél ennyire naív.
Én max akkor venném fel vele a kapcsolatot, ha abba a városba költöznék, amúgy semmi értelme.
2022. márc. 16. 19:46
6/8 anonim válasza:
Az, aki egyetlen találkozás és 1 hónap írogatás után komolyan összeköltözést tervez, az akkora red flag, hogy ha a Kínai Nagy Falra teszik is idáig látszik! Ha annyira odalenne érted, akkor keresett volna, nem hiszem, hogy ismeretlenül komoly dolgon veszhettetek össze.
A helyedben elfelejteném, gondolom minden naív csajt ilyenekkel fűzöget!
2022. márc. 16. 20:02
7/8 anonim válasza:
Nincs ő annyira oda érted, ne éld bele magad.
2022. márc. 16. 21:51
8/8 anonim válasza:
Gondolom hallottad már hogy ha meg sem próbálod, már elbuktál.
Az ember úgy működik hogy próbálja a legkevesebb kockázatot bevállalni. Ilyen esetben is.
Az én életemben van egy nő akivel mi is rengeteget beszeltünk régebben. Találkoztunk is, volt is köztünk kapcsolat, de már vége. Én tudom hogy ő nekem nagyon bejön. Fordítva már nem biztos hogy így volt, de mindenesetre fergeteges volt a kapcsolat vele. Minden percét élveztem. Újra belevágnék ha lenne lehetőség, vagy meggondolná magát, ami nem lehetetlen, mert a mai napig beszélünk.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!