Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nonstop beszéltünk korábban, többször találkoztunk, miért tűnt el hirtelen?
Barátságból indult, évek óta ismerjük egymást. Ő kezdeményezett.
2 hónapja "alakul a dolog", chaten nonstop beszéltünk, találkozni is találkoztunk kb hetente kétszer az utóbbi 1 hónapban.
Viszont múlthét szerda óta semmilyen üzenetemre nem reagál, viszont megnézi őket, Instagramon is aktív (nézi a storyjaimat, posztol). Kérdeztem, hogy lett-e valami gond, vagy megharagudott-e, arra sem írt semmit. Kedden még azt beszéltük, hogy csütörtökön találkozunk és elmegyünk kirándulni, majd másnap már nem írt. Szerda este kérdeztem, hogy akkor megyünk-e, hogy szervezzem a napomat stb. Megnézte csütörtök este. Utána még írtam 3x, azokra sem reagált.
Nekem ez már kicsit megalázó, szerintetek írjak neki valamit még "utoljára"? Vagy simán csak archiváljam a beszélgetést?
(23-24 évesek vagyunk, egyetemisták, tehát ideje bőven lenne válaszolni)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!