Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha nonstop beszéltünk korábban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nonstop beszéltünk korábban, többször találkoztunk, miért tűnt el hirtelen?

Figyelt kérdés

Barátságból indult, évek óta ismerjük egymást. Ő kezdeményezett.

2 hónapja "alakul a dolog", chaten nonstop beszéltünk, találkozni is találkoztunk kb hetente kétszer az utóbbi 1 hónapban.

Viszont múlthét szerda óta semmilyen üzenetemre nem reagál, viszont megnézi őket, Instagramon is aktív (nézi a storyjaimat, posztol). Kérdeztem, hogy lett-e valami gond, vagy megharagudott-e, arra sem írt semmit. Kedden még azt beszéltük, hogy csütörtökön találkozunk és elmegyünk kirándulni, majd másnap már nem írt. Szerda este kérdeztem, hogy akkor megyünk-e, hogy szervezzem a napomat stb. Megnézte csütörtök este. Utána még írtam 3x, azokra sem reagált.

Nekem ez már kicsit megalázó, szerintetek írjak neki valamit még "utoljára"? Vagy simán csak archiváljam a beszélgetést?

(23-24 évesek vagyunk, egyetemisták, tehát ideje bőven lenne válaszolni)

2022. jan. 24. 11:20
 1/8 anonim válasza:
100%
Nehogy keresd.
2022. jan. 24. 11:21
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem hagyjad. Elég erősen ignorálva lettél. Engedd el ezt a történetet.
2022. jan. 24. 11:22
 3/8 A kérdező kommentje:
Hát csak baráti társaságban ettől ugyanúgy fogunk találkozni, azért 2-3 hetente van velük egy közös iszogatás, társasozás, vagy valami... Mert ha ismeretlenek lettünk volna, és semmi közös pont, akkor még úgy lennék vele, hogy oké, egy paraszt, van ilyen. De így, hogy tudja jól, hogy ezután is találkozunk majd, nem értem, ez mire jó.
2022. jan. 24. 11:23
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Ne írj neki, engedd el.
2022. jan. 24. 11:23
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Mindegy mi a baja, ez nagyon gyerekes viselkedés. Ne írjál már semmit neki.
2022. jan. 24. 11:36
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Majd a társaságban érezze ő rosszul magát, hogy ilyen paraszt módon ghostingolt.
2022. jan. 24. 12:12
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Ne írj, ne foglalkozz vele, legyél közömbös. Kapcsolatban úgy sem voltatok.
2022. jan. 24. 13:38
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem érdekled, más érdekli, csak annál nagyobb büdös gyökér, hogy ezt így elmondja neked. Felejtős...
2022. jan. 24. 23:00

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!