Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Voltatok már úgy,hogy valaki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Voltatok már úgy,hogy valaki valakit inkább meg se ismertetek volna sose?

Figyelt kérdés

2022. márc. 12. 08:04
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Ja és ha megírom a véleményem vagy megkérdezem,hogy szeretne e még találkozni akkor jön a szöveg,hogy agresszív vagyok.
2022. márc. 12. 12:21
 12/14 A kérdező kommentje:
Még azon is elgondolkodtam vajon tényleg az exével volt e baj a 9 éves kapcsolatuk alatt nem e ő ment az agyára a fickónak.
2022. márc. 12. 12:22
 13/14 anonim ***** válasza:

Igen..

Már az első pillanattól nagyon tetszett. Évekkel később is képes hatással lenni rám.. De az elejétől fogva teljesen reménytelen hogy legyen bármi kettőnk között..

Ráadásul éreztem rajta és már tudom, hogy ő is vonzódik. Nála már sokszor kívántam, hogy bár sosem ismertem volna meg...

2022. márc. 12. 13:33
 14/14 A kérdező kommentje:

13/

Na de ha ő is vonzódik akkor,hogy nincs semmi?

2022. márc. 12. 19:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!