Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már veletek olyan, hogy valakivel teljesen egymásra voltatok hangolódva, pedig alig ismertétek?
Figyelt kérdés
Tehát frissen megismert ember, akivel teljesen egyformán gondolkoztok, a hobbijaitok is hasonló, ráadásul a legtöbb dologgal kapcsolatban ugyanazon a véleményen vagytok. Ezáltal olyan, mintha mindig is ismertétek volna egymást.
Azt hittem, ilyen csak a filmekben létezik.
2017. aug. 11. 20:06
1/11 anonim válasza:
Sokszor, aztán jön a feketeleves.
2/11 anonim válasza:
2-3x is. Mintha legalább 10 éve ismertem volna az illetőket.
3/11 A kérdező kommentje:
Mi lett a kapcsolatból? Vagy mennyi ideig tartott ez az állapot?
2017. aug. 11. 20:13
5/11 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen. Nagyon jól éreztem magam vele/velük kb 2-3 ilyen lehetett de akivel így éreztem azokkal a szexuális vonzalom legalábbis felölem nulla volt. És ez nekem iszonyat csalódás volt nem is értem a mai napig hogy miért nem mehet minden simán. Akivel pedig tűz és víz vagyunk abba lettem szerelmes és azzal volt minden jó ez tart már 5 éve. Furcsa az élet.
6/11 anonim válasza:
Volt, neten dumálgattunk, semmi nem lett belőle, mindketten foglaltak voltunk.
Meg 1 tali után nekem le is jött hogy sokmindenben hasonlít (sajnos), az (mostanra már) exemre.
7/11 anonim válasza:
Igen volt. A főnököm volt, egy a szakmánk, nagyon hasonlóan gondolkodunk a dolgokról. Sajnos még a kémia is működött köztünk, ennek viszont nem lehetett tere, úgyhogy egyszerre volt kín és gyönyör, hogy ilyen ember társaságában tölthettem a napjaim:-((. Nagyszerű intellektuális partner volt.
8/11 anonim válasza:
Ja, azért írtam ide, mert mikor frissen ismertem meg, akkor egyből volt ez az élmény.
9/11 anonim válasza:
Nem is láttuk egymást és pár levél után mindketten szerelmesek voltunk őrülten. Szép mi? :)
10/11 anonim válasza:
Az 5-ös válaszolóval tökéletesen egyetértek. Akivel így voltam, azoktól sosem akartam többet barátságnál. Viszont mind a 3 srác igen. Ők akartak volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!