Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor és hol ismertétek meg a párotokat?
Figyelt kérdés
Kort és nemer irjatok2015. nov. 28. 22:33
1/10 anonim válasza:
Megismerni: oviban.
Mikor összejöttünk: egy vonaton találkoztunk. Én odamentem hozzá beszélgetni (akkor még nem tudtam ki ő)
25N
2/10 anonim válasza:
Ültem a vonaton, és odajött hozzám az #1-es kommentáló.
3/10 A kérdező kommentje:
:D
2015. nov. 28. 22:45
4/10 anonim válasza:
Reginának hívnak Kedvesem, tudod. Nem #1-es kommentáló-nak. ;)
Csók: "#1-es kommentáló"
:D
5/10 anonim válasza:
Én akkor találkoztam krisztiánnal (#2 kommentáló) amikor megvette a helyjegyet.
6/10 anonim válasza:
Pumiii a kaller pedig áldását adta ránk.
7/10 anonim válasza:
Még mindig boldogan gondolok vissza arra amikor a kalauz együtt kezelte a jegyünket.
8/10 anonim válasza:
Jó újra hallani felőletek
Üdv a Kalauz!
9/10 anonim válasza:
Én pedig az a helyszínelő vagyok,aki a vonatbaleset után összeszedte az emberi maradványokat,és csak az első válaszadó,a második,meg a kalauz maradt életben.
10/10 anonim válasza:
Engem is aznap ismert meg a 2. válaszoló és azóta is félredug velem :3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!