Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vonzódtatok már úgy valakihez, hogy nem is/alig ismertétek? Mi a megoldás ilyen helyzetben?
Mondjuk egy ismerősötök ismerőse de egy pár szónal sosem több a kapcsolat. És nem is lehet mivel párja van.
Hogy lehet elfelejteni az ilyet? Tapasztalatok, tanácsok? :(
úgy egy hónapja velem is volt ilyen
fura volt, ilyet ismeretlen iránt még nem éreztem és 1 hétig folyamatosan eszembe jutott mindenről
aztán jött egy húzósabb időszakom, amikor semmire se volt időm,semmi másra nem tudtam koncentrálni, csak az adott feladatra
gondolom emiatt is ért véget ilyen gyorsan ez a fellángolás
de enélkül is biztos szépen, fokozatosan elmúlt volna, hiszen nem ismerem az illetőt, azóta se láttam
ha nem csak látásból ismered és bizonyos időközönként azért találkoztok, úgy azért nehezebb és tovább is tart
annyit tudok tanácsolni, hogy foglald el magad mással és ha eszedbe is jut az illető, ne kezdj el azon gondolkodni milyen jó lenne vele, bárcsak ő is így érezne stb
az idő majd megoldja, de sokat segít ha te is minél kevesebbet foglalkozol vele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!