Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a megoldás egy ilyen helyzetre?
Nem értem miért nem bizol a lányban!?
Azért végig asszisztáltad a barátnőd félrekufircolását.
"... A barátnőm hosszú időn keresztül csalt, és én ezt tudtam, de csak most sikerült lépnem...."
És amikor jött a mostani, kiléptél.
Semmiképpen nem szabad a múltat kivetíteni a jelenre, mert azzal mindent tönkretehetsz akaratodon kívül. A barátnődtől szép és empatikus dolog, hogy átérzi a félelmeidet, és ahelyett, hogy mondjuk besértődött volna, amiért róla is ilyet feltételezel (mert vannak, akik így tettek volna), megértette, miért rágódsz ezen, és megnyugtatott.
Ehhez igazából idő kell, és a te elhatározásod. Ez egy friss kapcsolat, koncentrálj erre a múlt helyett (tudom, hogy nem könnyű), idővel érezni fogod, hogy begyógyultak a sebek, és láthatod majd, hogy a barátnőd nem olyan, mint az elődje.
Engem annak idején bántalmazott az egyik exem, és sokáig én is rettegtem attól, hogy mi van, ha a soron következő barátom is megváltozik menet közben, és kiderül róla, hogy egy agresszív állat, stb... ezt hamar letisztáztam magamban ésszel, hogy nem minden férfi ilyen, sőt... mégis még hosszú ideig összerándultam egy hirtelen mozdulatra. Idő kellett, amíg az efféle félelmeim elcsitultak, de most már minden rendben van.
26/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!