Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Voltatok már úgy,hogy valaki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Voltatok már úgy,hogy valaki valakit inkább meg se ismertetek volna sose?

Figyelt kérdés

2022. márc. 12. 08:04
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Nem, meg kell ismernem az embereket, mert úgy szerzek tapasztalatot.

Kivétel a bűnözők, mert azokat feljelentem a rendőrségen.

2022. márc. 12. 08:06
 2/14 anonim ***** válasza:

Igen.

Az első komolyabb barátom mer az lett a vége, hogy megerőszakolt és fenyegetőzött. 16 éves voltam akkor.

2022. márc. 12. 08:10
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Az első barátom nárcisztikus volt, lelkileg nagyon sokat bántalmazott. Ártatlan voltam, szeretetéhes, naiv és nagyon tapasztalatlan, a mai napig úgy érzem, nem érdemeltem meg azt a több évig tartó fájdalmat.
2022. márc. 12. 08:18
 4/14 anonim ***** válasza:
Én mind a három volt párkapcsolatommal így érzek, ami komoly volt. A kapcsolat végén átélt fájdalom és veszteség élményének emléke felülírja ugyanis a korábbi pozitív emlékeket. S kicsit bűntudatot is érzek, hiszen végső soron valószínűleg a vége felé már csak vesztegettem az egykori párjaim idejét, hamarabb szét kellett volna válnunk.
2022. márc. 12. 08:29
 5/14 anonim ***** válasza:
Volt.
2022. márc. 12. 08:31
 6/14 anonim ***** válasza:
Igen
2022. márc. 12. 10:06
 7/14 anonim ***** válasza:
Igen. Ami ismeretségből csak a fájdalmat kapom, semmi kicsit is amit megélhetnék, őt inkább meg sem ismertem volna.
2022. márc. 12. 10:31
 8/14 anonim ***** válasza:
igen az első kiszemeltem, aki végig játszadozott velem
2022. márc. 12. 10:56
 9/14 anonim ***** válasza:

Nálam ez nem így működik. Minden sikertelen ismerkedéskor tanultam valamit. Minden nő aki valamiért elutasított, vagy miattam vagy miatta attól tanultam valamit. Tudod ez mind tapasztalatnak számít. Nem tudom kitől tanultam volna ezeket meg, vagy mikor.

Akiknél én hibáztam azoknál inkább arra gondolok bár visszaforgathatnám az időt és jóvá tehetném. Ahol a nő hibázott ott pedig egy újabb leckét tanultam emberismeretből. Ettől ezek a nők még a maguk nemében nem rosszak, csak nem illettünk össze. De továbbra is keresem az igazit, ezúttal több tapasztalattal, több türelemmel. Több hittel!

2022. márc. 12. 11:23
 10/14 A kérdező kommentje:
Nekem most van egy nő,tavaly óta beszélgetünk. Tavaly próbáltam randira hívni jópárszor de mindig talált valami kifogást de beszélgetni beszélgetett pedig csak 12kilóméterre lakunk egymástól. Aztán egy ideig nem is írkáltunk már lemondtam az egészről,utána a facebook valamiért tiltotta a profilomat volt egy másik régi profilom oda átköltöztem és elkezdtem az embereket felveszegetni újra. Nos gondoltam őt is bejelölöm még ha nem is beszélgetünk még aznap írt,hogy már megíjedt,hogy hova lettem elkezdett mindennap aktívan írni kifaggatott mindenről úgy éreztem akar valamit mert normál helyzetben ilyenekről nem beszélget az ember ha csak nem jön be neki a másik. Aztán kérdezte találkozunk e írtam igen aztán talált kifogást miért ne de utána többször is ő kérdezte mikor találkozunk de mindig talált kifogást miért ne. Aztán felmérgelt megmondtam neki a véleményem meg azt,hogy majd írjon ha szeretne beszélgetni,eltelt 1 hét nem írt aztán mentem unokaöcsémért a suliba és ő ott dolgozik meglátott én köszöntem normálisan délután rám írt én válaszoltam. Elkezdtünk megint aktívan írkálni aztán felhozta a találkozást meg is beszéltük és ez össze is jött találkoztunk élőben tök normálisnak tűnt minden jó volt mikor menni akart haza még 1 órát beszélgettünk a kocsiba meg mondta jó volt találkozni. Megint elkezdtem reménykedni,hogy na akkor biztos bejövök neki meg minden,másnap is írkáltunk boldog voltam párnapig aztán megint elkezdett alig írkálni meg is mondtam neki akkor most mi van mert mindig én írok ez egyoldalú. Aztán rám írt két napig ,hogy tessék mert ezt akartad ez szarul esett így előadva. Aztán most jön azzal a szöveggel,hogy ő nem akar senkit de egyedül van esténként sír magányos meg volt egy rossz kapcsolata meg majd magától jön minden de gyereket szeretne meg esküvőt hát így biztos nem lesz neki. Aztán meg akikkel randizik mind rögtön szerelmet vall vagy idióta az elmondásából eddig én voltam az egyetlen normális aki közeledett felé,ja kiderült mikor tavaly randit beszéltük velem nem randizott de mással igen. Szóval most kicsit szarul vagyok mert bele tudom élni magam a dolgokba és ugye ilyenkor kopp önbizalom megint széthullik,hogy nem kell az ember senkinek se mert egy nulla.
2022. márc. 12. 12:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!