Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért baj az egy nőnek, ha az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért baj az egy nőnek, ha az első randi "állásinterjú szagú"?

Figyelt kérdés

Azt írta egy nő netes társkeresőn, hogy nem szereti az "állásinterjú szagú" első randit, hanem inkább valamilyen programot szeretne.

Hát hogy szervezzen programot egy férfi, ha jóformán még szinte semmit sem tud a nőről? Először nem beszélgetni kellene, hogy jobban megismerjük egymást?? Majd azután már jöhet a program is. Vagy mindezt én, mint egy 41 éves férfi rosszul látom?

2022. márc. 9. 19:00
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Honnan tudod, hogy számodra érdekes, ha még nem ismered?
2022. márc. 9. 20:48
 12/19 anonim ***** válasza:

"Szinte egy konkrét emléked írtad le, hogy az úgy nem oké."

Nem igazán, mert soha nem mentem így randizni és nem is fogok. Én a spontán ismerkedés hívei vagyok.

2022. márc. 9. 20:53
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Én nem nézem az ismerkedés helyszínét és módját, csak a lányt, hogy normális és szerethető legyen, mert akkor minden teljesen mindegy, ő a lényege az egésznek.
2022. márc. 9. 20:58
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem tök jó a helyzet, mert már most kiderült, hogy nem illetek össze.
2022. márc. 9. 21:54
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Oké, azt leírtad, hogy te milyen randit akarsz, neked mi felel meg. De egy randi nem csak rólad szól. Randizz olyannal, aki hozzád hasonlóan egy kávézóban, étteremben akar ücsörögni.
2022. márc. 9. 22:31
 16/19 FoxtrotLidérc ***** válasza:
100%
Férfiként: Mert oltári személytelen. Egyik legjobb barátom mesélte el egy randiját. A csaj full hivatalos hangnemben szabályosan VALLATTA barátomat. Persze sok nem derült ki a hölgyről - leszámítva, hogy gyűlöli az embereket, meg a gyerekeket. 😆😆😆😆 Igen, extrém eset, de remélem átment a lényeg.
2022. márc. 9. 22:51
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Nekem mondjuk sosem volt általáos értelemben vett "randim", minden párommal spontán alakultak a dolgok. Én biztos feszengenék egy előre eltervezett éttermezés/kávézás dologtól. Szerintem ez a lány is valahogy így van ezzel.
2022. márc. 10. 05:08
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

Ha semmit nem tudsz róla, akkor mi alapján akarod randira hívni?

Nyilván beszélgessetek előtte legalább pár mondatot, amiből kiderül hogy miket szerettek csinálni.

2022. márc. 10. 07:24
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen meg tudom érteni. Volt egy ilyen randim, ezután sosem 'engedtem' ilyen kávézós/éttermes egymással szembeni első randit, csakis programosat. Szabályos állásinterjú volt, csak a munkámról és az előző munkahelyeimről kérdezett, miért mondtam fel stb. Nagyon kínosan éreztem magam, meg is mondtam neki, hogy az állásommal akar összejönni, vagy velem? Miért nem a családomról/hobbijaimról/céljaimról kérdez? Abból nem ismered meg a másikat, hogy eltöltött 2 évet a lidl-nél majd vmennyit a tesconál. Senkit nem érdekel. A srác nagyon nem akart leszállni az állás témáról, ezért le is léptem kb fél óra után..

Van egy barátnőm enyhe pánikrohammal, neki meg kell innia egy felest az első randik előtt, annyira izgul, neki ez az egymással szemben kávézgatunk egy kínzással ér fel, azóta nem izgul randik előtt, amióta tanácsoltam neki a programrom randikat (kirándulás, séta, stb - full kötetlen, nem bámulnak folyton, laza).

2022. márc. 10. 16:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!