Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A mai férfiaktól miért várjál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai férfiaktól miért várjál el a nők hogy FODRÁSZHOZ járjanak és mindenféle fancy frizurájuk legyen, miért lett ilyen világ?

Figyelt kérdés
2022. febr. 21. 13:26
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
98%
Bazsi valszeg stroke-ot kap, ha megtudja, hogy még kozmetikushoz is járnak férfiak arctisztító kezelésre. 😂 Sőt, még otthon is van skincare rutintjuk.
2022. febr. 21. 14:25
 32/39 anonim ***** válasza:
98%

Kapaszkodj meg, Bazsikám: a páromra még agyagmaszkot, hidratálókrémet és fényvédőt is használok. Igen, télen is

Huha

2022. febr. 21. 14:27
 33/39 anonim ***** válasza:
100%
#32: Bazsit ismerve, ő valszeg már attól is stroke-ot kap, ha megtudja hogy vannak férfiak, akik naponta fürdenek.
2022. febr. 21. 14:31
 34/39 anonim ***** válasza:
100%
Úgy látom Bazsinak a történelem tudása is erősen hiányos.
2022. febr. 21. 14:42
 35/39 anonim ***** válasza:
96%

Én nem várom el addig, hogy fodrászhoz menjen, ameddig kulturáltan néz ki az illető haja. De amikor konkrétan igénytelen, az nekem nagyon lelombozó... cserében én is igényes vagyok magamra, előnyös, csinos frizurám van, nem igénytelen össze-vissza törött, kócos, zsíros ocsmányság.

Ha viszont arra nem akarja venni a fáradságot, hogy pl. megtanulja, hogy hogyan kell használni egy hajnyíró gépet, ha neki mondjuk a hosszabb haj nem áll jól, és otthoni "anyukám nyírta / én ügyeskedtem" haja 220féle hosszúságú tincsenként, vagy neki már az is fancy frizura, hogy megmossa a haját, ha zsíros, az nálam nem pálya. Voltak ilyen ismerőseim... sír az instaliba után, hogy az milyen felszínes... de ő nem hajlandó hetente mosni a haját, mert az macera, meg vágni sem belőle, mert a rövid haj nem elég egyedi... és ilyen vállig érő haja simult a bőréhez zsírosan...

2022. febr. 21. 17:06
 36/39 anonim ***** válasza:
100%
van aki 40 évvel ezelőtt is járt.
2022. febr. 21. 18:18
 37/39 anonim ***** válasza:
100%

Azért, amiért a férfiak is elvárják, hogy egy nőnek szép frizurája, ápolt, rendben tartott haja legyen.

Miközben heti hét hajmosás és szárítás után lehetne ilyen is:

[link]

ilyen helyett:

[link]

2022. febr. 21. 18:32
 38/39 anonim ***** válasza:
18%
38. Mért reklámozod magad?
2022. febr. 21. 18:36
 39/39 anonim ***** válasza:
100%

39

Miért feltételezed, hogy én vagyok a képen?

2022. febr. 21. 18:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!