Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A mai férfiaktól miért várjál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai férfiaktól miért várjál el a nők hogy FODRÁSZHOZ járjanak és mindenféle fancy frizurájuk legyen, miért lett ilyen világ?

Figyelt kérdés
2022. febr. 21. 13:26
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
9%
Mert a nőknek pénz kell, és menő, ha mesterfodrász csinálja a pasija haját, sok pénzért.
2022. febr. 21. 13:29
 2/39 anonim ***** válasza:
95%
Nem minden nő várja el, de gondolom te is vonzóbbnak tartasz egy olyan nőt, aki igényes és jár fodrászhoz.
2022. febr. 21. 13:29
 3/39 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem nem mindenki várja el, de van akinek ez jön be. Ez miért baj? Aki igényesebb, attól nem is kell elvárni, mert megy magától.
2022. febr. 21. 13:30
 4/39 anonim ***** válasza:
95%
Mert amikor anyuci a fejedre teszi a bilit es korbevagja, az mar az ovodaban sem volt meno.
2022. febr. 21. 13:30
 5/39 anonim ***** válasza:
68%
Nézd meg psgoglit, ő kétnaponta jár fodrászhoz, havi szinten 60 ezret költ rá.
2022. febr. 21. 13:32
 6/39 anonim ***** válasza:
94%
Azért Bazsi, hogy több match-ed legyen tinderen 🙃🤩
2022. febr. 21. 13:32
 7/39 anonim ***** válasza:
92%

Mert egy jó frizura sokat dob a nők és a férfiak külsején is.

Nem kell drága szalonokba járni ehhez, de egy tapasztalt, szakmáját szerető és értő fodrászhoz igen.

2022. febr. 21. 13:34
 8/39 anonim ***** válasza:
95%

Nem tudom, a ti családotokban mi a szokás, de nekem apukám és a nagyapáim is jártak fodrászhoz, a dédnagyapáim meg borbélyhoz.

Szerintem senki nem várja el tőled a "fancy" frizurát, simán csak jobban néznél ki egy olyan frizurával, ami előnyösebb az arcformádhoz, és könnyen kezelhető.

Ha neked mindegy, akkor maradjon olyan, amilyen, és ha tudod, vágd le magadnak a tükörben.

2022. febr. 21. 13:34
 9/39 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk pl én vágom le a párom haját, pedig nem vagyok fodrász. Nekünk ez egy közös program lett. 🙂
2022. febr. 21. 13:37
 10/39 anonim ***** válasza:
98%
Elvaras lenne hogy egy ferfi fodraszhoz menjen??? Nekem eddig az osszes parom magatol jart oda :D :D sot, apam is fodraszhoz jar meg az ocsem is. Hogy mashogy kene? Nem is ertem a kerdest :/
2022. febr. 21. 13:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!