Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A mai férfiaktól miért várjál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai férfiaktól miért várjál el a nők hogy FODRÁSZHOZ járjanak és mindenféle fancy frizurájuk legyen, miért lett ilyen világ?

Figyelt kérdés
2022. febr. 21. 13:26
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
97%
Nem kell fancy frizura, csak egy alap, rendezett külsőhöz hozzátartozik egy rendezett frizura. De vegyük az én példámat: 25 évesen megkopaszodtam, le kell hetente tolnom 1-2 mm-esre, hogy nézzen ki valahogy. De 26 évesen is volt barátnőm egy évig, most 29 évesen meg menyasszonyom van. Nem ez számít, sokkal inkább, a rendezett külső. De ennél még inkább a személyiség...
2022. febr. 21. 13:41
 12/39 Lazy Lover ***** válasza:
97%
Mert igénytelen az a frizura ami most van te se járnál igénytelen nővel....
2022. febr. 21. 13:41
 13/39 anonim ***** válasza:
85%

mert a nők is büszkék akarnak lenni a párjukra. A mostani partnerem néha rám szól, hogy vegyek fel új inget vagy másik nadrágot, mert ahova éppen megyünk ott ezt nagyon nézik és nem balhézom. Számomra tök lényegtelen hogy mit gondol rólam egy full idegen ember, de a nőknek ez fontos, szeretnek jó benyomást kelteni és ne szólják meg őket azért mert nem voltak figyelmesek, nem adnak a kinézetre.

A nők a külsőségekre mennek, a férfiak a praktikumra, ami jól működik azt akkor sem dobod ki ha már ósdinak tűnik, vagy nem divatos. A frizura kérdése, ha nem vagy külsőre ápolatlan csak éppen a párodnak nem tetszik a kinézet(borosta, szemöldök, vagy éppen manikür) más ruhában képzelt el, akkor azért fogod megváltoztatni hogy a kedvében járjál és pont leszarod mit gondol a harmadik fél.

2022. febr. 21. 13:45
 14/39 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is van itthon hajnyíróm és fodrászollóm, és gyorssegélyben tudom részesíteni a család női és férfi tagjait, ha úgy adódik, de fazonosabb, szebb ha szakember csinálja.
2022. febr. 21. 13:47
 15/39 anonim ***** válasza:
94%

Nem értem azokat akik nem élnek a lehetőséggel, hogy vállalható hajuk legyen.

Én korán kezdtem kopaszodni, szóval nekem nem opció a fodrász (max hajebültetés után lenne az), de ha még van hajatok (mert ki tudja, lehet hogy ti is fogtok kopaszodni), akkor legalább addig élnétek a lehetőséggel amíg van.

2022. febr. 21. 13:54
 16/39 anonim ***** válasza:
98%

15

Szóval szerinted aki fodrászhoz jár, az mind divatb..i meg díszpinty? Nem lehet normális frizurát csinálni ott, csak "oldalra fésülős izét"? Nem lehet, hogy valaki magáért, alapigényességből jár oda?

2022. febr. 21. 13:56
 17/39 anonim ***** válasza:
0%

Nőnél rendben van.

De férfinál mi lesz a következő igényességi kör manikür?

Azért van HATÁR.

2022. febr. 21. 13:58
 18/39 anonim ***** válasza:
98%

Szerintem a történelem folyamán pont most a legmegbocsátóbb és legkönnyebben elérhető a férfi divat.

Kíváncsi lennék meddig ütnéd a falat ha annyi energiát kéne beleölnöd a külsődbe, mint egy 70 évvel ezelőtt divatosnak mondható férfinak. Vagy egy 100 évvel ezelőtt élőnek. Most tényleg elég csak annyi a dolgod hogy valami olcsó h&mes inget magadra vegyél (ami illik is rád, és nem lóg rajtad) plusz néha térj be hajat vágatni.

Nem kell 3-4 különböző ruharéteget összepárosítanod, szabókhoz jarnod, napi szinten kenegetned a hajad pomádéval, stb.

2022. febr. 21. 14:01
 19/39 anonim ***** válasza:
97%
#15, #18: Nekem mindegy, legyél nyugodtan igénytelen, így több nő jut másnak ;)
2022. febr. 21. 14:01
 20/39 anonim ***** válasza:
100%

18

A körmödet le tudod vángni magadnak, a hajadat (jó frizurát csinálni) eléggé nehézkés (bár nem lehetetlen). Azért menj el fodrászhoz, mert te is szeretnél, és igényes vagy magadra, ne másért. Ha meg ezért nem kellesz valakinek, mert igénytelen szerinte a hajad, akkor ezt meg fogadd el, és ne szidj érte senkit, csak magad.

2022. febr. 21. 14:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!