Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Normális, hogy besértődött?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, hogy besértődött?

Figyelt kérdés

Megismerkedtem egy sráccal, sokat beszélgettünk, találkoztunk, nagyon megkedveltem. Nemrégiben kiderült, hogy neki van két macskája. A gond, hogy én nem szívlelem a macskákat, ezért úgy döntöttem, hogy elmondom a srácnak, hogy emiatt nem kéne folytatnunk ezt.

Szerintem így ennek nincs értelme, ha komolyabbra fordulna, nem akarnék macskákkal élni, tőle meg nem várnám el, hogy megváljon tőlük. Szerinte túlreagálom.

2022. febr. 20. 17:15
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem normális, megtiszteled, meghúzod a határt. Én se szeretem a macskákat, mert kicsit tisztaságmániás vagyok. 23f
2022. febr. 20. 17:19
 2/12 anonim ***** válasza:
64%
Nem normális. Én sem akarnék veled élni, mert az állat nálam családtag. Ha nem tudod elfogadni normális, ez nem vita tárgya.
2022. febr. 20. 17:22
 3/12 anonim ***** válasza:
79%

Én meg a kutyásokat nem szeretem.

Nekem elég volt annyi is, hogy online mesélte hogy a kutyáját sétáltatja, kicsit még jobban kérdezgettem erről(napi szinten él e egyutt a kutyával, hordja e kiképzésekre oktatásra meg stb)kiderült hogy az eletének szerves része, es én ki is léptem az egészből.indoklás nélkul. (Nem hibáztatom azert mert kutyája van, de en nem kérek a kutyásakbol, nem akarom hogy nekem nyalizzanak, pitizzenek, kilessék a számbol a kaját, meg hogy vakargatnom kelljen, de azt sem, hogy kölcsönösen kerülgessük, vagy nézzük levegőnek egymást én meg a kutya)

2022. febr. 20. 17:52
 4/12 anonim ***** válasza:
31%

3.vagyok

Nem reagálod tul, csak ilyen esetekben szerencsésebb vagy nem indokolni, vagy mással indokolni pl nem érzed hogy összeillenétek es ennyi.

2022. febr. 20. 17:53
 5/12 Humor Herold ***** válasza:
0%

Szerintem korai ennyire előretekinteni :)

Most ismerkedtek,de már arra gondolsz hogy milyen lenne együtt élni vele? Jó,oké,tudom a nők hajlamosak az ilyesmire...sokkal durvább formában is :)

De akkor is túlzás.Lehet hogy ő életed párja,de elszalasztod mert macskái vannak.Hogy láthatja valaki a jövőt teljes bizonyossággal,miközben arra se tud válaszolni holnap mi fog történni? :)

Manapság ez a baj az ismerkedésekkel...jön egy probléma,és azonnal kukába hajítják a másikat.És inkább keresnek tovább, majd jön egy másik alapon.És mindig csak a tökéleteset és a tökéleteset hajkurásszák mindenkibe hibákat magyarázva,hogy ez ezért nem jó,az azért nem jó...ahelyett hogy türelemmel lennének,és kivárnák hogy alakulnak az események.Lehet idővel ezt a csávót megkedvelnéd,és megszeretnéd...macskákkal együtt is.

2022. febr. 20. 17:59
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Normális választ adott. Nem hazudott. Mennyivel jobb az hogy bocsi de nem állok készen egy komoly kapcsolatra??
2022. febr. 20. 17:59
 7/12 anonim ***** válasza:
0%

Még jo hogy irtam, hogy nem tanácsos indokolni látszik a lepontbol is :D engem igazol.

3.

2022. febr. 20. 18:30
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Gyerekes emberre is jogod van nemet mondani és állattartókra is ugyanúgy.
2022. febr. 20. 18:31
 9/12 A kérdező kommentje:
Hazudni nem láttam volna értelmét, mivel tényleg nagyon jól elvoltunk. Gondoltam az őszinteség jobb, és természetesen normálisan mondtam el neki, a cicát nem bántva. Csak ha tudom, hogy én képtelen lennék együtt élni cicával, akkor tényleg nincs értelme. Vagy akkor x év múlva írhatná ki a kérdést, hogy a barátnőm azt akarja, hogy válasszak közte és a macskám között...
2022. febr. 20. 19:36
 10/12 Humor Herold ***** válasza:

Hacsak nem holnap elüti mindkét macskát az autó.Persze ne történjen meg.

2022. febr. 20. 19:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!