Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lelkigyakorlatos házban élő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lelkigyakorlatos házban élő nőhöz fel mehet egy férfi, vagy ott ez nem illik, vagy nem szabad? Ha felmehet, esetleg ott is alhat?

Figyelt kérdés

#ház #ottalvás #lelkigyakorlatos #lelkigyakorlatos ház
2022. febr. 18. 01:17
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, főleg ha apácáról van szó...
2022. febr. 18. 03:14
 2/9 anonim ***** válasza:
62%

Kell egy kis testigyakorlat?

37F incel

2022. febr. 18. 06:06
 3/9 anonim ***** válasza:
50%
Intézményfüggő. De a zárda sem olyan hely, ahonnan ne tudna kijönni meginni egy kávét az apáca…😀
2022. febr. 18. 06:33
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
A lelkigyakorlatos házban dolgozik, vagy lelkigyakorlaton vesz részt? Ha utóbbi, hagyd, hogy ott legyen agyilag, ha befejeződött a lelkigyakorlat, majd keresitek egymást.
2022. febr. 18. 09:43
 5/9 A kérdező kommentje:
4-es: elvileg lelkigyakorlatos házban él. Én azt hittem/hiszem, hogy az egy tömbház, csak kápolnával. Nem?
2022. febr. 18. 18:32
 6/9 anonim ***** válasza:
5-ös Nem. Az ilyen helyek arra valóak, hogy befogadjanak embereket/csoportokat, akik vallásukban elmélyedni akarnak.
2022. febr. 18. 18:48
 7/9 A kérdező kommentje:
6-os: de ez a lány egy lelkigyakorlatos házban él. Viszont nem ott dolgozik.
2022. febr. 18. 18:51
 8/9 anonim ***** válasza:
Miért nem kérdezed meg tőle, vagy mentek hozzád? Nem tudom elképzelni, hogy aki ilyen helyen lakik, az bárkit éjszakára fogad. Eleve azt sem, megkockáztassa, hogy kiteszik, hiszen valószínűleg eleve szorult helyzetben van.
2022. febr. 18. 19:06
 9/9 A kérdező kommentje:

8-as: egy ismerkedés elején elég ijesztő lehetnék, ha rákérdeznék arra, hogy átjön-e hozzám.

Ha már továbbhaladt az ismerkedés, akkor sem tudom, mikorra mernék ilyesmit kérdezni. Azért egy vallásos ember szerintem nem fogadná jól még egy hónapos kapcsolat után sem, hogy feljöjjön egy sráchoz aludni.

2022. febr. 18. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!