Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Harmadik randin ezt mire véljem? Zavarta a dekoltázsom?
Szóval az első 2 randi nagyon jól sikerült. Az elsőn garbó volt rajtam, vagyis semmi dekoltázs, a másodikon csak sejtelmes, nem mély, a harmadikon viszont kicsit merészebb, de még ízléses, úgy gondolom. Mikor meglátott nagyon tetszettem neki aznap este is, azt mondta, úgy láttam rajta. Mikor leültünk az asztalhoz a helyen (mellettünk 5 férfi ült) fogta magát és “összehúzta” az ingemet, hogy ne legyen dekoltázsom, ne lássanak “be”.
Soknak tartotta, nem tetszett neki vagy ezzel “védett” engem? Ne nézze senki az “övét”? Vagy kellemetlenül érezte magát miattam? Annyira lesokkolódtam, hogy ott akkor nem kérdeztem meg. Azóta nem jött ez fel, beszélünk ugyan úgy, ma este is szeretne találkozni velem.
Köszönöm a normális válaszokat!
27/N, 33/F
Szerintem nem akarta megsérteni ezért nem szolt.
Nem tudt mit tegyen, kinjában eltakarta inkabb.
Még nem vetnék rá keresztet mivel nem tudjuk a reszlezeket.
De valszeg nem utcai kocsmában volt randi egy digóval. Ott aztán mehet a mellkidobás.
"Szerintem nem akarta megsérteni ezért nem szolt."
Hozzányúlni taplóság. Szólni nem lett volna az. Aki fél szólni, az féljen fogdosni is.
Az nagyibb sértés sztem odavágni hogy legyszives kulturáltaltabban öltözz már fel. Vagy ilyesmit
A betakaras meg olyan gesztus mint amikor az esoben a kabátjukat adják vagy ilyesmi. Mint amikor a gyerek kabátját begombolod h ne fázzon. Törődőnek hat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!