Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők zavar benneteket, ha férfiak làtvànyosan megbàmuljàk dekoltàzsotokat?
nem zavar, mert nem mutogatom magam.
38
Buszke vagyok a gyonyoru dekoltazsomra. Idonkent mutogatom dekoltalt felsoben. Termeszetes,h bamuljak. En is eloszor a mellem nezem meg a tukorben. Nem tudok betelni vele meg en sem.
N/36
Hát, én nem vagyok büszke a gyönyörű dekoltázsomra, mivel qrvára nem tehetek róla, hogy viszonylag nagy a csöcsöm... ez szimpla genetika, nem érdem, nem tettem érte semmit, nem dolgoztam meg érte, szal nem értem, hogy lehetnék erre büszke... nevetséges.
A kérdésre válaszolva; kínosan ügyelek rá, nehogy véletlenül bármi is látsszon a mellemből, különben elkerülhetetlenek az undorító, nyálcsorgató nyomorult szánalmas tekintetek, amiktől kifejezetten rosszul vagyok. (Sajna ha nem mutatok semmit, a méretet nem tudom eltakarni, még így is vannak bambuló nyomoroncok, de jóval kevesebb, mintha hagynám, h látszódjon - pl nyáron is inkább garbóban fuldoklok, amíg muszáj utcán lennem, mert így kevesebb a zaklató.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!