Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tarskereso nők titeket zavar ha egy pasi elvalt és van gyereke?
Úgy értem ha hétvégenként ott a gyerek és az az első.
Vagy serelmei vannak a volt nője felé?
Vagy a gyerekek miatt nem költözhet túl messzire?
Vagy sok pénzt levonnak a fizujabol gyerektartasra?
Vagy folyton kapcsolatban van a volt nojevel a gyerekek miatt?
Gyerekes nőknek gondolom simán belefèr az ha elvált és gyereke van.
Az szerintem nagyon kevés nőnek fér bele ha egy nőgyülölő segg.fej is mellé.
Nekem egyàltalàn nem férne bele egy gyerekes pasi,nem vagyok kíváncsi más gyerekére, ráadásul az én fizumból semmit nem fognak.Akkor az ő fizuját hazaadja egy számomra idegen nőnek meg gyereknek, én meg tartsam őt? Ráadásul én akarok az lenni aki az első gyerekét szülöm a férjemnek. Nem, ki van csukva.Soha nem kéne ilyen pasi.
25/N
3: Nem fér bele. 😪
Én is azt gondoltam, hogy jobban megértjük egymást, de nem.
Az ő gyerekének semmi se drága, 14 éves lánynak műköröm, új mobil, hajhosszabbítás, 45 ezres cipő, meg amit kiejt a száján. Persze egy hét alatt a fizetése végére ér. Utána hallgatom, hogy jó lenne ha spórolnék, tőlünk a tescós párizsit is sajnálja. Nagyon gyorsan véget vetettem a dolognak.
A másikkal már ismerkedés elején, mert olyan "apa" a szememben nem ember, aki meg tojik a saját gyerekére.
Ez a két szélsőség a leggyakoribb, nagyon ritka, aki megtalálja az egyensúlyt.
A párom gyerektelen volt, illetve most már van egy közös. Sose tesz különbséget a gyerekek közt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!