Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Harmadik randin ezt mire véljem? Zavarta a dekoltázsom?
Szóval az első 2 randi nagyon jól sikerült. Az elsőn garbó volt rajtam, vagyis semmi dekoltázs, a másodikon csak sejtelmes, nem mély, a harmadikon viszont kicsit merészebb, de még ízléses, úgy gondolom. Mikor meglátott nagyon tetszettem neki aznap este is, azt mondta, úgy láttam rajta. Mikor leültünk az asztalhoz a helyen (mellettünk 5 férfi ült) fogta magát és “összehúzta” az ingemet, hogy ne legyen dekoltázsom, ne lássanak “be”.
Soknak tartotta, nem tetszett neki vagy ezzel “védett” engem? Ne nézze senki az “övét”? Vagy kellemetlenül érezte magát miattam? Annyira lesokkolódtam, hogy ott akkor nem kérdeztem meg. Azóta nem jött ez fel, beszélünk ugyan úgy, ma este is szeretne találkozni velem.
Köszönöm a normális válaszokat!
27/N, 33/F
Valszeg nem akart igy felvállalni.
Lehet vmi diszkretebb etterem volt vagy vmi
Ez egy bantalmazo kapcsolat !! Meg fogja szabni,mit vegyel fel. Elokerulnek a zsarolasok,testi fenyitesek,pofonok,falhozvagasok stb. A tipik latleletes rendorsegi feljelenteses szituk!!!
Most szakitsd meg a kapcsolatot!!
Próbáld meg, ha azt csinálja amit múltkor, akkor hagyd a fenébe. Iledelmesen se szóljon bele az öltözködésedbe. Megjegyezheti egy tő mondattal!!!!, hogy neki ez nem tetszik, de ha 3 mondatban elkezdi ecseteli, akkor köszönj el és menj haza. Erre mondják, mindig van előjel, ha egyszer agresszív lesz Veled. Lehet soká jönne elő, de az előjele itt van.
Aztán lehet bocsánatot kér, az más.
Légy résen, okosan. Írd meg mi volt.
13as
Nem csodálom, hogy elszégyellte magát, irodai munkahelyen azért illik valahogy megjelenni, itt viszont egy randiról van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!