Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Harmadik randin ezt mire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Harmadik randin ezt mire véljem? Zavarta a dekoltázsom?

Figyelt kérdés

Szóval az első 2 randi nagyon jól sikerült. Az elsőn garbó volt rajtam, vagyis semmi dekoltázs, a másodikon csak sejtelmes, nem mély, a harmadikon viszont kicsit merészebb, de még ízléses, úgy gondolom. Mikor meglátott nagyon tetszettem neki aznap este is, azt mondta, úgy láttam rajta. Mikor leültünk az asztalhoz a helyen (mellettünk 5 férfi ült) fogta magát és “összehúzta” az ingemet, hogy ne legyen dekoltázsom, ne lássanak “be”.

Soknak tartotta, nem tetszett neki vagy ezzel “védett” engem? Ne nézze senki az “övét”? Vagy kellemetlenül érezte magát miattam? Annyira lesokkolódtam, hogy ott akkor nem kérdeztem meg. Azóta nem jött ez fel, beszélünk ugyan úgy, ma este is szeretne találkozni velem.

Köszönöm a normális válaszokat!

27/N, 33/F

2022. febr. 9. 17:46
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
0%

Valszeg nem akart igy felvállalni.

Lehet vmi diszkretebb etterem volt vagy vmi

2022. febr. 9. 18:27
 12/29 anonim ***** válasza:
100%
Ha túl merésznek találta, akkor miért nem szólt diszkréten és illedelmesen? Harmadik randin összehúzza a blúzodat emiatt? Nekem ez nem férne bele, tuti egy féltékeny pasas.
2022. febr. 9. 18:28
 13/29 anonim ***** válasza:
0%
Csak az ugrott be errol nekem mikor hozzank varatlanul hivatlanul belepett a vezérigazgato állig begombolva meg oltonyben nyakkendő, mi meg a kis irodában vekony felso meg papucs stb meg csak nők között, rajtam speciel melltarto se volt igy, es a vezér helyettem szégyellte el magát..
2022. febr. 9. 18:29
 14/29 A kérdező kommentje:
Az a tervem, hogy ma is hasonlót veszek fel, kiváncsi vagyok mit fog szólni. Szerintetek? Legyen illedelmes és szóljon úgy, ezt várom el.
2022. febr. 9. 18:30
 15/29 anonim ***** válasza:
49%

Ez egy bantalmazo kapcsolat !! Meg fogja szabni,mit vegyel fel. Elokerulnek a zsarolasok,testi fenyitesek,pofonok,falhozvagasok stb. A tipik latleletes rendorsegi feljelenteses szituk!!!

Most szakitsd meg a kapcsolatot!!

2022. febr. 9. 18:31
 16/29 anonim ***** válasza:
100%

Próbáld meg, ha azt csinálja amit múltkor, akkor hagyd a fenébe. Iledelmesen se szóljon bele az öltözködésedbe. Megjegyezheti egy tő mondattal!!!!, hogy neki ez nem tetszik, de ha 3 mondatban elkezdi ecseteli, akkor köszönj el és menj haza. Erre mondják, mindig van előjel, ha egyszer agresszív lesz Veled. Lehet soká jönne elő, de az előjele itt van.

Aztán lehet bocsánatot kér, az más.

Légy résen, okosan. Írd meg mi volt.

2022. febr. 9. 18:37
 17/29 anonim ***** válasza:
100%

13as

Nem csodálom, hogy elszégyellte magát, irodai munkahelyen azért illik valahogy megjelenni, itt viszont egy randiról van szó.

2022. febr. 9. 18:38
 18/29 anonim ***** válasza:
35%
17 de olyat írt hogy helyet foglaltak. Az is lehet vmi nívósabb etterem volt
2022. febr. 9. 18:40
 19/29 anonim ***** válasza:
28%
Vannak helyek ahol tenyleg proli csocsoket kipakolni
2022. febr. 9. 18:41
 20/29 anonim ***** válasza:
12%
Szerintem is elegáns étterem volt.Nem sérteni akarok:az ilyen mellkirakás,elég közönség,(értsd:proli).Öltözz fel normálisan,nőhöz méltóan.
2022. febr. 9. 18:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!