Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Harmadik randin ezt mire véljem? Zavarta a dekoltázsom?
Szóval az első 2 randi nagyon jól sikerült. Az elsőn garbó volt rajtam, vagyis semmi dekoltázs, a másodikon csak sejtelmes, nem mély, a harmadikon viszont kicsit merészebb, de még ízléses, úgy gondolom. Mikor meglátott nagyon tetszettem neki aznap este is, azt mondta, úgy láttam rajta. Mikor leültünk az asztalhoz a helyen (mellettünk 5 férfi ült) fogta magát és “összehúzta” az ingemet, hogy ne legyen dekoltázsom, ne lássanak “be”.
Soknak tartotta, nem tetszett neki vagy ezzel “védett” engem? Ne nézze senki az “övét”? Vagy kellemetlenül érezte magát miattam? Annyira lesokkolódtam, hogy ott akkor nem kérdeztem meg. Azóta nem jött ez fel, beszélünk ugyan úgy, ma este is szeretne találkozni velem.
Köszönöm a normális válaszokat!
27/N, 33/F
fogta magát és “összehúzta” az ingemet, hogy ne legyen dekoltázsom, ne lássanak “be - ez nálam rhadt nagy red flag lenne.
Eleve ne szóljon bele az öltözködésembe, úgy, hogy nem is járunk meg pláne nem.
1-es, akkor mondja meg!, hogy légyszi húzd már összeébb, vagy vedd fel a sáladat, de ne önkényeskedjen.
Bár engem az sem érdekelne, mert ha egy dekoltázsért beszól valaki, az az ő szegénységi bizonyítványa.
4.
Lehet nagyobb bajt előzött meg ezzel. Lehet az a társaság odament volna, őt félholtra verik, a nőt meg megerőszakolják. Persze ez csak spekuláció, de vannak olyan "nagyszerű" asztaltársaságok akikből ezt bőven kinézni. Főleg, ha már legurult fejenként 4-5 sör + kísérő. Kicsit olyan ez, mint mikor a filmben az egyik karakter már látja a rájuk szegeződő puskacsövet, de a másik még nem és valahogy meg kell mentenie. Nem szép dolog lerántani valakit a földre, de lehet így mentheti csak meg az életét.
Hát én felálltam volna és otthagyom. De nem voltam még ilyen helyzetben. Teljesen abszurd.
Mondjuk nagyon buta az egész szöveg, tuti trollkérdés. Nincs olyan nő akinek megfordulna a fejében hogy ezzel védelmezni akarná őt a pasi (ki ellen is? Egy szomszéd asztalnál békésen eszegető társaságtól?) Nincs nő aki azt gondolná hogy ez normális, nem pedig egy pszichopata, és erről ide kérdést írjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!