Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok nagyon vékony lányokkal randiznátok/járnátok?
Ha nincs nagy melle és feneke a lánynak,és az arca kb. szimpatikus, nem a legszebb de nem csúnya. Nyilván sokat számít a belső stb. de sokszor mégis a külső a döntő... Illetve a kevés smink tetszik-e nektek?
Elsősorban a 20-30 közötti korosztályt kérdezem. :)
Ha helyes arcra, és nem kórosan sovàny (<40kiló, 158+ centi mellé), akkor simàn.
32//F
Nagyon nem vagyok abban a helyzetben, hogy összejöjjek bárkivel is, de szerintem igen.
Sosem érdekelt sem a fenék sem az, hogy mekkora valakinek a melle. Nekem ez a téma eleve mindig is egy külső nyomás volt (másoknak fontos és sokan hangoztatják) 25f
Az lemaradt, hogy én jól érzem magam a saját bőrömben,meg ilyenek,de nem igazán sikeres vagyok a randizás terén és ezért gondoltam,a soványsagomra. :D
Ja és 20/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!