Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randiznátok kismellű, vékony lánnyal ha egyetemista és sokat tanul?
Mit jelent, hogy "átvágják fizetősre"?
Amúgy ja, mivel introvertált vagyok, legalább maradna sok én-időm is, mivel sokat tanulna, hehe. Szóval nekem ez még előny is, ha nem vagyunk állandóan egymás szájában.
Azt jelenti, hogy most jelenleg állami támogatással nem kell fizetnie a tanulmányaiért. És ha bukik, vagy rossz átlagot ér el, akkor átkerül fizetősre, tehát fizetnie kell azért, hogy tanuljon.
Bocsi kérdező, nőként kérdezem: de ott a suliban mindenki szingli, hogy azt hiszed, hogy senki nem randizna egy egyetemistával csak mert sokat tanulsz?
1-es, azt jelenti, h államilag támogatott képzésen van, tehát az állam fizeti a tandíját. Ehhez kell egy bizonyos tanulmányi átlagot elérni, mert, ha ez nincs meg, akkor átsorolhatják költségtérítéses képzésre és a helyére bekerül valaki más, aki államilag finanszírozott lesz.
Kérdező: Már randiztam ilyennel, tehát igen :)
Alkatra ez az idealom, ne kerdezd miert, es en is sokat tanulok szoval ebben is gondolom megertenenk egymast.
De ezeknel kulsosegekben fontosabb h tetszen az arca, belso tulajdonsagokban (mar ha a tanulas annak szamit) szinten eleg sok minden van ami fontosabb.
Nem.
Ha fizikailag nem vonz, akkor nem pazarolom rá az időmet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!