Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Randiznátok kismellű, vékony...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randiznátok kismellű, vékony lánnyal ha egyetemista és sokat tanul?

Figyelt kérdés
Nem azt kell érteni ezen, hogy sosem éred el mert a könyveket bújja, csak azért nem arra hajt hogy átvágják fizetősre

2020. ápr. 29. 19:36
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
3%

Mit jelent, hogy "átvágják fizetősre"?

Amúgy ja, mivel introvertált vagyok, legalább maradna sok én-időm is, mivel sokat tanulna, hehe. Szóval nekem ez még előny is, ha nem vagyunk állandóan egymás szájában.

2020. ápr. 29. 19:40
 2/18 anonim ***** válasza:
12%
Nem!
2020. ápr. 29. 19:49
 3/18 anonim ***** válasza:
92%

Azt jelenti, hogy most jelenleg állami támogatással nem kell fizetnie a tanulmányaiért. És ha bukik, vagy rossz átlagot ér el, akkor átkerül fizetősre, tehát fizetnie kell azért, hogy tanuljon.

Bocsi kérdező, nőként kérdezem: de ott a suliban mindenki szingli, hogy azt hiszed, hogy senki nem randizna egy egyetemistával csak mert sokat tanulsz?

2020. ápr. 29. 19:50
 4/18 anonim ***** válasza:

1-es, azt jelenti, h államilag támogatott képzésen van, tehát az állam fizeti a tandíját. Ehhez kell egy bizonyos tanulmányi átlagot elérni, mert, ha ez nincs meg, akkor átsorolhatják költségtérítéses képzésre és a helyére bekerül valaki más, aki államilag finanszírozott lesz.

Kérdező: Már randiztam ilyennel, tehát igen :)

2020. ápr. 29. 19:51
 5/18 anonim ***** válasza:
Attól függ, mennyire kicsi...
2020. ápr. 29. 19:56
 6/18 anonim ***** válasza:
88%

Alkatra ez az idealom, ne kerdezd miert, es en is sokat tanulok szoval ebben is gondolom megertenenk egymast.

De ezeknel kulsosegekben fontosabb h tetszen az arca, belso tulajdonsagokban (mar ha a tanulas annak szamit) szinten eleg sok minden van ami fontosabb.

2020. ápr. 29. 19:57
 7/18 anonim ***** válasza:
76%
Ezek nem olyan kirívó dolgok. A legtöbb egyetemista sokat tanul, és a mi egyetemünkön van jópár vékony kismellű lány. Nekem személy szerint a vékonyabbak és kerekebbek is bejönnek.
2020. ápr. 29. 20:45
 8/18 anonim ***** válasza:
7%
Nem. És nem a mellei miatt. Dolgozó nővel randiznék szívesen.
2020. ápr. 29. 21:40
 9/18 anonim ***** válasza:
50%

Nem.

Ha fizikailag nem vonz, akkor nem pazarolom rá az időmet.

2020. ápr. 29. 22:36
 10/18 anonim ***** válasza:
50%
Nem értem miről szól a kérdés. Te vagy ez a lány? Miért ez a sok komplexus? Mondjuk jó, stresszes a suli... de mindjárt jön pár hónap szünet, és akkor lehet lazulni, vagy valami lélekvesztő diákmunkában tapasztalni az élet gyönyörűségeit...
2020. ápr. 29. 22:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!